jezierek Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Witam wszsytkich 0 jestem nowym uzytkownikiem forum Mam pewien problem. Dawno dawno temu :lol: kupiłem drukarke HP840C wszystko ładnie az skończył sie tusz. Napełniłem wszystko elegancko działało. Az po powrocie z wakacji w tamtym roku :D Drukarka przestała drukowac na kolorowo. Napełniłem od nowa czarny i kolorowy tusz ( niecałe 2 msc temu ) czarny spisuje sie elegancko lecz kolorowy do dzis nie drukuje. Co moze byc przyczyna ? Da sie to jakos naprawic domowymi sposobami ? Mój kolega jak mu nie drukowała drukarka włozył tusze do wrzątku i tusz po prostu odpuscił i dalej mógł drukowac. Prosze o pomoc Ps. Jak to jest z drukarkami laserowymi ( kolorowymi ? ) ile kosztuje wymiana tonera kolorowego + czarnego czy jest tylko 1 toner ? i na ile starcza kopii. Ps2. Te drukarki do wydruku zdjęc to sa jakies ulepszone laserówki czy zwykle atramentówki :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezierek Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 jednak zrezygnowałem z kupowania cartridge i napełniania tuszu - na dniach kupuje se drukarke IP4000 :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Może się tylko głowica zapchała... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...