samuraj,net.pl Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Siemka....Na wstępie.....staruczek kupił sobie motorolke E398 (na starość mu się zachciało:P ) i mam problemik, chce władować na niego teledyski itp. ale nie mogę......jaki format musi być plik i jaką maksymalną wielkoś bym mógł go umieścić w tym telefoniku??? Czekam na odpowiedzi...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 format - 3gp, badz mp4, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 format - 3gp, badz mp4, 1598896[/snapback] Ale według mnie to te filmy i tak będą w kiepskiej jakość, bo miałem i używałem tą komórke. Ale to jest moje zdanie co do formatu to tak jak kolega wcześniej wspomniał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Wogole wgranie czegokolwiek do tej komorki to droga przez meke. Dlatego sprzedałem. Bardzo male mozliwosci modyfikacji tela. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 polecam dokupic czytnik kart do kompa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 www.techtronic.pl forum o komorkach :) tam poszukaj :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 www.e398.prv.pl Wszystko o motkach. A czy jest problem z wgraniem? Ja takiego nie miałem. Konwersja na 3gp (programem mpegable X4 Live) i wrzut na kome do katalogu video gdy koma jest widoczna jako dysk przenośny. Wtedy film jest na karcie. Jakość dobra. Miałem tak nagranych kilka teledysków a kiedyś na próbe zrobiłem tak z filmem divx i też działało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szumi Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 wgranie czegokolwiek do tego tela to proscizna, system widzi go jako wymienny dysk wiec nie wiem o co koledze chodzi. mozliwosci modyfikacji sa bardzo duze, od zrobienia sobie nowego menu, przez odblokowanie dyktafonu, zapisu sms w pamieci tela do wgrania nagrywania filmow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 wgranie czegokolwiek do tego tela to proscizna, system widzi go jako wymienny dysk wiec nie wiem o co koledze chodzi. mozliwosci modyfikacji sa bardzo duze, od zrobienia sobie nowego menu, przez odblokowanie dyktafonu, zapisu sms w pamieci tela do wgrania nagrywania filmow. 1603475[/snapback] NO mnie sie to udalo, ale sa jelenie ktore nie beda wiedzialy jak to zrobic : P Poza tym strasznie duzo zabawy jest z takimi [ciach!]lami ... Na dodatek mnie trafil sie jakis trefny kabel ktory ciagle sie rozlaczal ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...