sewsew Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Witam . Mial moze ktoś okazje grać w ten mod Q2 na DOOMA3? I czy u was także chodzi 2 razy wolniej , niz sam Doom3? Ja mam taki problem wlasnie, ze mam ustawione identyczne detale jak w D3, ale chodzi mi znacznie gorzej ten modzik. Jak jest moze u was? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Witam . Mial moze ktoś okazje grać w ten mod Q2 na DOOMA3? I czy u was także chodzi 2 razy wolniej , niz sam Doom3? Ja mam taki problem wlasnie, ze mam ustawione identyczne detale jak w D3, ale chodzi mi znacznie gorzej ten modzik. Jak jest moze u was? 1598922[/snapback] nie spodziewaj sie cudów, ten mod to wersja beta (demo) robiona przez amatorów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 zdaje mi sie (a moze nie) ze topic o doomie juz istnieje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 zdaje mi sie (a moze nie) ze topic o doomie juz istnieje 1598964[/snapback] A mi się zdaję że to temat od modzie q2 do d3 ;) A taki mod to raczej osobny temat ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 ale temat o q2 też jest :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 a skad tego moda mozna sciagnac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 chodzi o Quake 2: Lost Marine[/b i mozna go sciagnac stad: http://doom3.filefront.com/file/Quake_II_Lost_Marine;45901 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 A ja tam nie widze różnicy w szybkości działania pomiędzy modem Q2LM a DOOM'em 3. Jedynie co to mod jest trudniejszy niż orygninalny Q2! To mnie zaskoczyło :). Tylko jest jedno ale... nie ma celownika na ekranie a w opcjach też nie ma możliwości włączenia go. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...