Mrugacz Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Siema Robilem kumplowi komputer i mam taki problem on ma karte graficzna rivia 128 i w ustawieniach pisze 16 colorow i rozdzielczosc 640-480 szukalem sterownikow na google na www.nvidia.com znalazlem stery w zipie zaktualizowalem i to samo nie moge powiekszyc ani zmiejszyc prosze o pomoc z gorz dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armani01 Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Kurde ... miłe wspomnienia mam z tą kartą ... od niej rozpoczęłem przygodę z Nvidiami ... to karta z czasów ... gdy 3DFX-y rządziły .... a akceleratory grafiki były na rynku dopiero od ok. 2 lat .... A jej pamięć z tego co pamiętam wynosi 4mb .... [sorry za OT] Ale .. ma swoje lata może coś się już w niej siało ... albo po prostu postaw od nowa system ... albo inne urządzenia (nowsze) powodują niekompatybilność ... jest dużo możliwości ... JA radzę .... niech kolega kupi TNT2 ... z 32 mb (jeśli ma agp../albo tnt2 są też na pci..??) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...