Niemiec Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 From: http://3dgxfer7p.3dgamers.com/^306197618/3...egends_demo.exe Size: 262.8 MB (275 506 054 bytes) Transferred: 262.8 MB (275 506 054 bytes) ja sciagalem z tej lokacji. Vmax = 32kbps ma laczy 256kbit. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Tak jest - w pierwszym poście. Jest też filemirrors - http://www.filemirrors.com/search.src?type...exe&action=Find Co do dema, to od razu po uruchomieniu wyskakuje bsod i momentalnie reset. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Przyjemna gra :) Realizm powala i wsysa na długie godziny Na sprzęcie z sig'a chodzi rewelacja - 1280x1024, AA Level 4, wszystkie detale na Full Bench z Frapsa - 1 okrążenie 2005-08-18 21:53:04 - GTLDemo Frames: 5153 - Time: 76434ms - Avg: 67.417 - Min: 40 - Max: 91 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Albo robicie mnie w wała albo jestem tym wałem. GDZIE Z PODANYCH LINKOW JEST PLIK, KTORY MOZNA SCIAGNAC BEZ JAKICHKOLWIEK WPISOW/PODPISOW/MEMBERSHIPOW/ITD. ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 czymaj :) http://www.gamershell.com/download_10319.shtml wie moze ktos czego przyczyną są te zwisy?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Podejrzewam że to wina opcji gdzie pomarańczowym kolorkiem jest napisane że te funkcje wymagają karty z 256MB to był chyba dział advanced :? jak znajde chwile to obadam sytuacje B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 tylko jak ktos pisal gra jest na silniku GTR a nawet GTR na default robi mi zwisa :| co jest grane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 demo sciagalem z 2 lokacji a mimo to po odpaleniu mam blue screena :-( p.s. proca odkrecalem i tez lipa venice,1gb ram,(77,77whql),6600gt OCB ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrumi Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 jak wczoraj testowałe na Cat 5.6 to wszsystko chodziło ok - bez zwisów Dziś podstawiłem sobie świeżą winde + Cat 5.8. I trzy razy się demo się zawiesiło w menu. Wyłączyłem AF i AA w poziomu sterów i poszło. Mimo to w jednym przyadku nie wiem co było przyczyną zwisu. Wracając do wydajności, wszystko chodzi jak należy. 60 fps. Ciekawostką jest opcja look-at-apex czy jakoś tak. Przy skręcie kierownicą wzrok kierowcy przekręca się w tym samym kierunku. Było to już chyba w tym demie Cross coś tam (made in hungary). Śmiesznie się jeździ takimi samochodami jak się człowiek z GTR przesiądzie. Nie hamują, kołyszą się jak Duże Fiaty... ale frajda z jazdy jest. Ja w pełnej wersji czekam na autka z lat 80 - kanciaste beemki 3-ki itp. W porównaniu do GTR autorzy nie mieli co zepsuć. Wszystko jest podobne a dodatkowe opcje cieszą oko. To nie to samo co SCAR Afla Romeo , którą przy okazji montażu kiery zainstalowałem. Ta gra to porażka !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 No to mi zrobiles petrumi smaka :D Moze lyknac dla kogos tutaj fulla (jak sie juz pojawi), bo jesli w PL sytuacja bedzie podobna jak z gtr'em to bedziemy grac w full'a za jakis rok :/ ? Jesli sa chetni, to na PW zapraszam ;) A co do scar'a- porazka na calej linii. Byl tu taki jeden, co twierdzil ze i GTR, GPL i cala reszta sie do scara nie umywa ale go przegonilem ;) pzdr! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 czymaj :) 1601425[/snapback]No i cza bylo tak odrazu. Dziekoowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Oficjalne www: http://www.gt-legends.com/ Premiera: pazdziernik br. Miejmy nadzieje, ze tym razem simbin wypusci wersje D i Eng rownoczesnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pCz Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 duzo osob ma zwisa po wejsciu do menu gry. a ja odpalajac ją łapie BlueScreena na XP PRO _O i komputer sie resetuje. moze to wina instalki ale jakos niechce mi sie chytac znowu 260mega. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrumi Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 @ pCz. Jak pisałem wyżej też miałem trzy zwisy. Wyłączyłem AF i AA z poziomu sterów, wyłączyłem antywirusa. Problem z zawieszaniem się w menu występował , gdy wymuszałem AF x16. Sprawdź, może u Ciebie pomoże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yonash Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 (edytowane) Hm dziwne, bo ja akurat na omegach ostatnich miałem zwisy w menu własnie , a po zainstalowaniu nowych cat 5.8. wsio smiga jak cza :-P . Ino fury strasznie "wozi" po torze. A propo mam wrażenie że pojazdy delikatnie późno reagują na kontrę. Albo nie mam reflexu, albo trzeba się pobawić w ustawieniach kiery :lol: . Pozdrawiam Edytowane 19 Sierpnia 2005 przez yonash Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 To przestaw czułość sterowania :P U mnie jest gorzej bo w ogóle nie chcą skręcać ostro :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 To moze pokolei. Fize bez helpow calkowicie da sie zmienic poprzez edycje pliku .prl .Znajduje sie on w nastepujacym miejscu /GTL Demo/Userdata/nick/nick.prl gdzie nick to nazwa profilu jaki sobie wybraliscie. Wewnatrz pliku zmieniamy dzial [driving aids] aby wygladal nastepujaco: [ DRIVING AIDS ] Steering Help="0" Steering Help Functionality="0" // 0 = new help, 1 = new help + grip, 2 = original, 3 = original + grip Throttle Control="0" Brake Help="0" Antilock Brakes="0" Spin Recovery="0" Invulnerability="0" Autopit="1" Opposite Lock="0" Stability Control="0" Coz co do nastepnej odpowiedzi to nic nie zmienialem w secie auta (jeszcze :wink:) Odpalilem i jechalem. Film robilem frapsem. Dalem HalfSize i 25fps i ladnie chodzilo nawet. A co do porownania tego tytulu do GTR to oczywiscie jest to krok naprzod. Fiza jeszcze bardziej zaawansowana, nowy engine graficzny itp. Napewno nie jest gorsza :wink: Ciekawy tylko jestem jak multi bedzie wygladac :) 1601008[/snapback] te opcje co pisales mozna tez podczas gry ustawic - F1-F10 chyba;] a frapsem kombinowalem jak sie da i zawsze jak wlacze nagrywanie filmu to mam 10fps a jak pozniej film ogladam to mi 100% proca zajmuje:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Może zainstaluj nową wersje ? :blink: nie wiem czy pomoże ale zawsze można próbować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Może zainstaluj nową wersje ? :blink: nie wiem czy pomoże ale zawsze można próbować. 1602765[/snapback] mam najnowsza i lipa... no moze dysk mam za wolny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 uu dobra ta gra bedzie, demo jest swietne, czuc ze sie jedzie samochodem a nie lata po drodze jak w wiekszosci gier. petrumi mi sie podobaja te slabe hamulce i kolysanie sie,, odruchowo glowe przechylam przy skretach;) Gra swietna bedzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Oby tylki multi w GTL nie bylo z GTR :) hehe Mogliby zrobic taki multiplayer jak papyrus zrobil w nascar 2003 + te auta i tory z GTL to by bylo miodzio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pCz Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 @ pCz. Jak pisałem wyżej też miałem trzy zwisy. Wyłączyłem AF i AA z poziomu sterów, wyłączyłem antywirusa. Problem z zawieszaniem się w menu występował , gdy wymuszałem AF x16. Sprawdź, może u Ciebie pomoże. nieda sie zabardzo teraz sprawdzic. :P Zainstalowalem omegi opar. na 5.7 i system sie juz nieobudzil. :mur: Zrobilem jedyna sluszna rzecz... zainstalowalem xp ponownie, ale teraz nie mam juz ochoty na instlacje tego dema. Poczekam na full-a^^ Pozdrawiam B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 giera nie działa u mnie nawet po wyłączaniu AA i AF :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Nierealny probowales wywalac sterownik od starforca?? Jeszcze innym rozwiazaniem jest to, ze niektore firewalle lub antyvirusy sie gryza chyba ze starforcem i takie walki wychodza. Sprobuj je wylaczyc o ile masz cos wlaczone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 No i to chyba będzie cały problem :) Przed chwilą odpaliłem GTL na średnich detalach w grze a w winshicie z AA wyłączonym anizo x8 standardową jakością tekstur to samo z mini map i AI na normal rozdziałak była tylko na 800x600 ale dało się grać :D nie włączyłem frapsa ale było coś rzędu 12 FPS, gra się odpala jak wejdzie się w opcjach do advaced i wyłaczyły wszystko ( projektanci gry kminią zajawe i ostrzegają że trzeba mieć 256MB na karcie graficznej B) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 u mnie ta gra resetuje kompa, nie wiem kto wypuścił takie badziewiaste demo, że połowa ludzi ma z nim problemy! pograłem troche u kumpla i stwierdzam że to nie dla mnie, kiedy jakaś pozycja na pc zbliży się choc troche do wyśigów na konsole? przyklad Forza..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Ja bym nie narzekał, wciąż trwają prace nad doskonałym World Racing 2, GT Legends wygląda przyzwoicie ale wymaga pożądnej kierownicy, będzie też Race Driver 3 Świetlana przyszłość :] ale po przykładzie GTL chyba zaczne szukać karty 256MB :/ a nawet proca nie zdążyłem załatwić O_o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekB Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Ja czego bym nie powyłączał i tak mi się wiesza w menu :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 podobnie mialem z GTR - czego bym nie zmienil zawsze sie wieszalo w menu i nie bylo mi dane zagrac w ta zachwalana gre. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Relacja na szybko. Problemy z odpaleniem. Mialem Omegi zaistalowane. I zmienilem na softmode oraz wylaczylem FW i antywirusa. Gra odpalila i nie wiem czy udalo sie to przez zmiane sterow czy wylaczenie FW i anty. Gierka arcade na standardowych ustawieniach. Gaz do dechy i jazda. Poustawia sie sim i ocenie znow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...