Niemiec Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 (edytowane) Niemiec, sprawdzales tylko na demku v.2.0 czy tez na full + patch (gtr) ? Najlepsza gierka na rynku i nie moge pograc... <_< 1650708[/snapback] tylko na demku. nie bede kupowal gry jak nie moge pograc w demo. tyczy sie to GTR i GTL. z gier zastarforceowanych tylko te dwie robia taki cyrk. toca race driver 2 nie robila zadnych problemow. Edytowane 16 Września 2005 przez Niemiec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 To graj sobie w Toce 2 :D Skoro juz samo odpalenie gry sprawia ci takie problemy to co bedzie dalej ? :) heheh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 (edytowane) A co to ma byc to sfclean.exe ? To sa juz te drivery czy co... Nie no, zeby instalowac drivery od zabezpieczenia jeszcze i to w demie... po ch ? :blink: przeciez to nie full, nic im nie ukradne... Ten plik jest w katalogu support, nie trzeba go nawet szukac (umiescili go tam, bo wiedzieli juz, ze sf3 sprawia takie klopoty ;] ). Odinstalowalem gre, przejechalem sfclean.exe, restart, instalacja gry od nowa, wylaczenie firewalla, antyvira i to samo... Eh wiec pozostaje mi juz tylko rfactor. ;] Edytowane 16 Września 2005 przez ath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 No to pare ludzików poczeka sobie na toca 2006 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti666_PL Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 A co to ma byc to sfclean.exe ? To sa juz te drivery czy co... Nie no, zeby instalowac drivery od zabezpieczenia jeszcze i to w demie... po ch ? :blink: przeciez to nie full, nic im nie ukradne... Ten plik jest w katalogu support, nie trzeba go nawet szukac (umiescili go tam, bo wiedzieli juz, ze sf3 sprawia takie klopoty ;] ). Odinstalowalem gre, przejechalem sfclean.exe, restart, instalacja gry od nowa, wylaczenie firewalla, antyvira i to samo... Eh wiec pozostaje mi juz tylko rfactor. ;] 1651514[/snapback] sfclean.exe (clean = czyścić) to programik, który usuwa drivery od starforce`a z naszego kompa a NIE je instaluje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 Taa tylko ze nie kazdy lubi takie arcade jak Toca , a pozatym jesli gra nie dziala 1-2 % ludzi to trudno wyczuc w czym problem czy w grze czy w ich kompach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 Haha ale Toca2 jak i 3 ma i bedzie miala StarForce3 czyli te same problemy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 @Yeti, wystarczylo wejsc na strone domowa gtr'a i tam jest wysztko wyjasnione. Zabezpieczenie instaluje sie w momencie pierwszego uruchomienia gry. Akurat take produkcje jak Toca mnie nie interesuja... ;] Nie rozumiem tylko jednego, przciez to sa dema, wiec po co te zabezpieczenia S3 ? :blink: SplinterCell3 podobno tez jest @ starforce3 i jakos demo mi chodzilo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 toca race driver 2 tez jest zabezpieczona SF3 i nie robila takich cyrkow. chlopaki przekombinowali i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 (edytowane) No to pare ludzików poczeka sobie na toca 2006 :P 1651874[/snapback] Niestety chyba też się będę do nich zaliczał, kupiłek se dżifosa, pseinstalowałek łyndołsa i łoglondam pikny nebieski łekran przy łodpaleniu gierki HEJ! Przed formatem na GF chodziła, a teraz nie ot zonk. Star-force mam już zainstalowany z TRD2004 ;) może on coś miesza <_< EDIT: Update star force'a zainstalowano, problem rozwiązany, już nie czekam na TRD2006 :D Edytowane 7 Października 2005 przez M4TEUSZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worms14 Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 Ktoś ma już jakieś wieści o GT L , na świecie premiera dziś a u nas jak zwykle trzeba czekać i to aż do grudnia, zaraz oszaleje, może na allegro sie wcześniej pojawi, już nie mogę się doczekać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 No ja tez juz sie nie moge doczekac.. narazie mozna sobie screenshoty z kokpitow poogladac :) http://www.bhmotorsports.com/GTL/screenshots np takie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti666_PL Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 Gra w sklepach - 08.10.2005 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worms14 Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 To chyba dziś i jakos jej nigdzie nie widziałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 A ja za to widziałem dziś GTR w MM w Katowicach jako NOWOŚĆ... żałość :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 No to wreszcie se pociołem w GTL jak człowiek :D prawie wszystko na max i mialem od 20 do 50 FPS ;] Gierka fajna ale sterowanie wymaga kierownicy i to nie byle jakiej O_o Ustawianie samochodu wymaga tłumaczenia na polski bo to co tam jest to ciutke nie zrozumiałe :D połowe rzeczy rozumiem ale wersja PL nie wzgardze :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 (edytowane) No ja tez juz sie nie moge doczekac.. narazie mozna sobie screenshoty z kokpitow poogladac :)Porsche 550spider i 911 mmmm... już czuję tą nadsterowność :twisted: No to tylko pół roku i już będziemy mieli GTL na półkach naszych sklepów :evil: Co do ustawień to ja nie mam problemu, w końcu ma się to inż. przed nazwiskiem i parę kursów z anglika B) Edytowane 8 Października 2005 przez M4TEUSZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 Gra już się ukazała... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 No ciekawe kiedy i czy wogole ukaze sie u nas... chcialbym sobie pograc w multi a nei tylko single.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 Gra już się ukazała... :) 1690690[/snapback] dokladnie:) czekam az bedzie dostepna w sprzedazy w jakims sklepie:D bo demko bardzo mi sie podobalo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 No ciekawe kiedy i czy wogole ukaze sie u nas... chcialbym sobie pograc w multi a nei tylko single.. 1691818[/snapback] Rozumiem, że wersję singlową ;) już masz zainstalowaną? Jak się śmiga w full'u? Podziel się impresjami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 Jeszcze nie mam - idze do mnei paczka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 Jak i do mnie. Wrażenia w piątek/ najpóźniej sobota :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worms14 Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 Macie chlopaki szczęście , bo ja musze czekać za w sklepach się pokaże, bądź na allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 draak czy to nie Ty miałeś załatwić gtl bo za granicą byłeś ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 Byłeś. Już nie jesteś od miesiąca ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worms14 Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 Może ktoś z was wie gdzie można kupić na rynku polskim tą gre, lub jakaś osoba może ja sprowadzić z zagranicy? Jestem bardzo napalony od dawna w nic dobrego się nie pościgałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 Może ktoś z was wie gdzie można kupić na rynku polskim tą gre, lub jakaś osoba może ja sprowadzić z zagranicy? Jestem bardzo napalony od dawna w nic dobrego się nie pościgałem. 1710889[/snapback] bylo uz o tym pisane... a jezeli w nic dobrego sie nei scigales to wez sobie pograj w richard burns rally... trudne.. i moze Cie wkreci jak mnie od 3 dni :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 bylo uz o tym pisane... a jezeli w nic dobrego sie nei scigales to wez sobie pograj w richard burns rally... trudne.. i moze Cie wkreci jak mnie od 3 dni :) 1710999[/snapback] :P Masz trochę racji, ale nie zawsze jak ktoś kocha wyścigi(asfalt, tor itp) to lubi też rajdy WRC w środku Afrykańskiej dżungli :) Ja mam juz GTL ale jakoś nie moge się zabrać do grania... :P przeszedł już ktoś całą?? jakie są ciekawe auta :>?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worms14 Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 Richard Burns Rally dawno temu skończyłem. Nastawiam sie na GTL, ponieważ głównie stawiam na gre po sieci z kolesiem, a od czasów Toca2 nie mamy w co popykać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...