Sewer Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 A GTR probowales? .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worms14 Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 Pewnie że próbowałem, jednak koledze nie podeszła ta gra, zdenerwowało go tez przeciąganie daty premiery i stwierdził że jej nie kupi, dlatego też postanowilismy mocno okupować GTL. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lcs Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 witam, sa w grze jakies auta do odblokowania? jesli tak to co jest w standardzie? jak sie ma sprawa z dzwiekiem bo po gpl dopiero gtr potrafil mnie mile zaskoczyc :) a jestem bardzo przewrazliwiony na tym pukcie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 (edytowane) Dzięki M4TEUSZ, dałem du*y ;) Edytowane 28 Listopada 2005 przez draak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 (edytowane) Jeśli mnie oczy nie mylą lub dystrybutor nie pokpi sprawy polska premiera GTR EDIT: oczywiście GT Legends już 09.12.2005r. więc za dokładnie 11dni!!! Edytowane 14 Grudnia 2005 przez M4TEUSZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Jakby co to gra juz jest ! Ja juz jezdze.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Jakby co to gra juz jest ! Ja juz jezdze.. Masz niemiecka wersje chyba i to sprzed roku bodajrze. Tak ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 ? O czym piszecie? Jest już dostępny w Polsce originał? Kaeres, jak to sprzed roku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Żeby rozwiać wątpliwości co do wieku gierki �GT Legends� achieves goldmaster status 16.09.2005 Więc nie ma nawet trzech miesięcy, a w USA data premiery ustalona jest na 6.02.2006, hehe wreszcie potraktowali amerykańców jak im się należy :lol2: Po ile gra jest w popularnych sklepach Empik, MM ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 To w jaka Wy wersje jezdzicie lige online ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 No to jutro po pracy do MM trzeba wskoczyć. Znając moje szczęści i tak jeszcze nie będą mieć... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Jak już ktoś zwiedził MM to niech napisze jaka cena :> Dzięki. pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Jeśli ktoś tu dziś napisze, że gra już w ori polską wersję to zabiję ;) Naturalnie wycieczka do MM zaowocowała tylko kupieniem king kong'a, bo o GT Legends nawet nie _słyszeli_. Grrr :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 (edytowane) Gra jest dostepna juz w wer PL !! GT Legends PL Edytowane 14 Grudnia 2005 przez Sewer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Ej ja poczytalem post MATEUSZA i myslalem, ze o GTR mowicie w watku o GP Legends. Oczywiscie z GP Legends jasna sprawa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 (edytowane) Ej ja poczytalem post MATEUSZA i myslalem, ze o GTR mowicie w watku o GP Legends. Oczywiscie z GP Legends jasna sprawa. :oops: literka mi się fikła, ale większość załapała, w końcu GTR leży sobie na półkach od jakiegoś czasu Dystrybutor czyli Licomp Empik Multimedia pisze że gra jest dostępna w sprzedarzy :) po 99,90;- :( Przesyłka gratis W Playu i maxgame.pl jest trochę taniej 84;- przesyłka nie gratis :evil: także jest info o dużej dostępności produktu. Edytowane 14 Grudnia 2005 przez M4TEUSZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 To czemu, do złamanego dziś nie było tego w MM? Znów będę jutro szukał miejsca parkingowego przez 10minut- ale warto :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 (edytowane) znalazl ktos moze jakies dodatkowe auta/trasy do GTL? marzy mi sie Nurburgring Nordschleife :D Edytowane 15 Grudnia 2005 przez Powerslave Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Pętla półn. jest do GTR. Pewnie powstanie też (o ile już nie powstała) do GTL'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 17 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2005 (edytowane) UP Gra jest już dostępna w katowickich empikach, MM i Saturnie. Ja dziś, przy okazji świątecznych zakupów, dorwałem w Saturnie swoją płytkę dvd z GT Legends :D Co tu dużo pisać? Jeździ się rewelacyjnie i arcyprzyjemnie! Fizyka jest doskonała, a-v b. dobre a efekty force feedback... to trzeba samemu poczuć. Sądzę, że Simbin osiągneli perfekcję i więcej już z momo force wykrzesać się nie da (a tym samym z kierownic dostępnych na rynku ;)). Wracam do gry, czuję, że pójdę spać nad ranem. Screen z pit stopu, w 1280@max dla x850xtpe tylko AAx2 jest akceptowalnie płynne (śr. framerate 45fps) PS. Zapomniałem napisać jak CHOLERNIE trudno ją uruchomić. Na oficjalnych 5.12 nie działa, dopiero omegi na 5.12, patch 1.1 i testowanie kilku ustawień dało pozytywny skutek. Edytowane 17 Grudnia 2005 przez draak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lcs Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 (edytowane) UP Gra jest już dostępna w katowickich empikach, MM i Saturnie. Ja dziś, przy okazji świątecznych zakupów, dorwałem w Saturnie swoją płytkę dvd z GT Legends :D Co tu dużo pisać? Jeździ się rewelacyjnie i arcyprzyjemnie! Fizyka jest doskonała, a-v b. dobre a efekty force feedback... to trzeba samemu poczuć. Sądzę, że Simbin osiągneli perfekcję i więcej już z momo force wykrzesać się nie da (a tym samym z kierownic dostępnych na rynku ;)). Wracam do gry, czuję, że pójdę spać nad ranem. Screen z pit stopu, w 1280@max dla x850xtpe tylko AAx2 jest akceptowalnie płynne (śr. framerate 45fps) PS. Zapomniałem napisać jak CHOLERNIE trudno ją uruchomić. Na oficjalnych 5.12 nie działa, dopiero omegi na 5.12, patch 1.1 i testowanie kilku ustawień dało pozytywny skutek. ile za nia dales? ja dzisiaj widzialem za 99zl w saturnie edit: i jak dzwiek furek bo to mnie najbardziej interesuje? ;) Edytowane 18 Grudnia 2005 przez Lcs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 85PLN. Dźwięk? P-O-E-Z-J-A :) Aktualnie ujeżdżam mini cooper'a i już jego dźwięk silnika i wydechu są świetne, co będzie przy np 911- strach się bać ;) PS. Ciekawostka- to mini prowadzi się niemal identycznie jak SC przygotowane do kjs'ów, którym kilka lat temu próbowałem swych sił w tej "zabawie". Ciężko o większą rekomendację. Fiza jest cud miód orzeszki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 Jutro/Poniedziałek jadę i biorę mam nadzieję, że u nas jest :D Jak tryb online ? pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lcs Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 85PLN. Dźwięk? P-O-E-Z-J-A :) Aktualnie ujeżdżam mini cooper'a i już jego dźwięk silnika i wydechu są świetne, co będzie przy np 911- strach się bać ;) PS. Ciekawostka- to mini prowadzi się niemal identycznie jak SC przygotowane do kjs'ów, którym kilka lat temu próbowałem swych sił w tej "zabawie". Ciężko o większą rekomendację. Fiza jest cud miód orzeszki :) heh to musze sobie sprawic to giere i momo racing, jakie furki mozna ujezdzac na dzien dobry? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 kiedy i gdzie umawiamy się na mały wyścig miniakami, lub malu...ekhm...fiatami abarth :D Narazie brykam po świecie, we wtorek będę już miał trochę luzu to w końcu pogram :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 Tryb online to z patchem 1.1 32 osoby. W GTR nie było cudów, tu też się ich nie spodziewam (warpy, wywalanie z serwerów to chleb powszedni dobrych serwerów z niemieckiej ligi GTR). Na początku mamy miniaka i lancię (tą z mojego screena). Mini to idealne autko do poznania idealnej linii na torach, lancią się driftuje, że ho ho! Mateusz, w takim razie czekam do wtorku, może lcs i ojejku też już będą mieć GTL i pojeździmy wspólnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lcs Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 Tryb online to z patchem 1.1 32 osoby. W GTR nie było cudów, tu też się ich nie spodziewam (warpy, wywalanie z serwerów to chleb powszedni dobrych serwerów z niemieckiej ligi GTR). Na początku mamy miniaka i lancię (tą z mojego screena). Mini to idealne autko do poznania idealnej linii na torach, lancią się driftuje, że ho ho! Mateusz, w takim razie czekam do wtorku, może lcs i ojejku też już będą mieć GTL i pojeździmy wspólnie :D chetnie (szkoda ze na klawiaturze) ale mysle ze dopiero jakos w swieta, nie mam za bardzo czasu w tygodniu niestety Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 Gra wymiata.. no ale bez kiery to mysle ze bez sensu jest zabawa.. to nie NFS panowie :) dobra kiera + tryb sim+ wyzerowanie odpowiednich wpisow w .cfg i mozna smigac. Zeby jezdzic jakims autem online czy offline trze je sobie kupic lub wygrac.. Fajne jest to ze nie zawszse najmocniejsze auto ma najwieksze szanse na wygrana.. ogolnie gra jest WYPAS !! potrzebuje jednak mocnego proca.. ja teraz mam Athlona 12.5x166 i w porownaniu z moim spalonym bartonem to padaka.. musialem spoooro zejsc z detalami mimo ze grafe mam mocna.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 Bardziej wymagajaca od demka ?? Cos mi sie wierzyc nie chce. Aha, pewnie znow chodzi o to, ze plynnosc zaczyna sie od 50FPS :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 Bardziej- mysle ze tak no bo jest wiecej modeli aut.. Z plynnoscia jest lepiej nic w GTR- ale tak jak mowie mam slabego proca ,niskie fsb i sama grafa niewiele daje. Ale auta sa wypas.. DeTomaso , ferrari ,porsche - brak mi troche lamborghini.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...