Skocz do zawartości
v1ru5

Gt Legends

Rekomendowane odpowiedzi

Żeby rozwiać wątpliwości co do wieku gierki

�GT Legends� achieves goldmaster status

16.09.2005

Więc nie ma nawet trzech miesięcy, a w USA data premiery ustalona jest na 6.02.2006, hehe wreszcie potraktowali amerykańców jak im się należy :lol2:

Po ile gra jest w popularnych sklepach Empik, MM ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ej ja poczytalem post MATEUSZA i myslalem, ze o GTR mowicie w watku o GP Legends.

Oczywiscie z GP Legends jasna sprawa.

:oops: literka mi się fikła, ale większość załapała, w końcu GTR leży sobie na półkach od jakiegoś czasu

Dystrybutor czyli Licomp Empik Multimedia pisze że gra jest dostępna w sprzedarzy :) po 99,90;- :( Przesyłka gratis

W Playu i maxgame.pl jest trochę taniej 84;- przesyłka nie gratis :evil: także jest info o dużej dostępności produktu.

Edytowane przez M4TEUSZ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

UP

Gra jest już dostępna w katowickich empikach, MM i Saturnie. Ja dziś, przy okazji świątecznych zakupów, dorwałem w Saturnie swoją płytkę dvd z GT Legends :D

Co tu dużo pisać? Jeździ się rewelacyjnie i arcyprzyjemnie! Fizyka jest doskonała, a-v b. dobre a efekty force feedback... to trzeba samemu poczuć. Sądzę, że Simbin osiągneli perfekcję i więcej już z momo force wykrzesać się nie da (a tym samym z kierownic dostępnych na rynku ;)).

Wracam do gry, czuję, że pójdę spać nad ranem.

Screen z pit stopu, w 1280@max dla x850xtpe tylko AAx2 jest akceptowalnie płynne (śr. framerate 45fps)

Dołączona grafika

PS. Zapomniałem napisać jak CHOLERNIE trudno ją uruchomić. Na oficjalnych 5.12 nie działa, dopiero omegi na 5.12, patch 1.1 i testowanie kilku ustawień dało pozytywny skutek.

Edytowane przez draak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

UP

Gra jest już dostępna w katowickich empikach, MM i Saturnie. Ja dziś, przy okazji świątecznych zakupów, dorwałem w Saturnie swoją płytkę dvd z GT Legends :D

Co tu dużo pisać? Jeździ się rewelacyjnie i arcyprzyjemnie! Fizyka jest doskonała, a-v b. dobre a efekty force feedback... to trzeba samemu poczuć. Sądzę, że Simbin osiągneli perfekcję i więcej już z momo force wykrzesać się nie da (a tym samym z kierownic dostępnych na rynku ;)).

Wracam do gry, czuję, że pójdę spać nad ranem.

Screen z pit stopu, w 1280@max dla x850xtpe tylko AAx2 jest akceptowalnie płynne (śr. framerate 45fps)

Dołączona grafika

PS. Zapomniałem napisać jak CHOLERNIE trudno ją uruchomić. Na oficjalnych 5.12 nie działa, dopiero omegi na 5.12, patch 1.1 i testowanie kilku ustawień dało pozytywny skutek.

ile za nia dales? ja dzisiaj widzialem za 99zl w saturnie

edit: i jak dzwiek furek bo to mnie najbardziej interesuje? ;)

Edytowane przez Lcs

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

85PLN.

Dźwięk? P-O-E-Z-J-A :) Aktualnie ujeżdżam mini cooper'a i już jego dźwięk silnika i wydechu są świetne, co będzie przy np 911- strach się bać ;)

PS. Ciekawostka- to mini prowadzi się niemal identycznie jak SC przygotowane do kjs'ów, którym kilka lat temu próbowałem swych sił w tej "zabawie". Ciężko o większą rekomendację. Fiza jest cud miód orzeszki :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

85PLN.

Dźwięk? P-O-E-Z-J-A :) Aktualnie ujeżdżam mini cooper'a i już jego dźwięk silnika i wydechu są świetne, co będzie przy np 911- strach się bać ;)

PS. Ciekawostka- to mini prowadzi się niemal identycznie jak SC przygotowane do kjs'ów, którym kilka lat temu próbowałem swych sił w tej "zabawie". Ciężko o większą rekomendację. Fiza jest cud miód orzeszki :)

heh to musze sobie sprawic to giere i momo racing, jakie furki mozna ujezdzac na dzien dobry?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tryb online to z patchem 1.1 32 osoby. W GTR nie było cudów, tu też się ich nie spodziewam (warpy, wywalanie z serwerów to chleb powszedni dobrych serwerów z niemieckiej ligi GTR).

Na początku mamy miniaka i lancię (tą z mojego screena). Mini to idealne autko do poznania idealnej linii na torach, lancią się driftuje, że ho ho!

Mateusz, w takim razie czekam do wtorku, może lcs i ojejku też już będą mieć GTL i pojeździmy wspólnie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tryb online to z patchem 1.1 32 osoby. W GTR nie było cudów, tu też się ich nie spodziewam (warpy, wywalanie z serwerów to chleb powszedni dobrych serwerów z niemieckiej ligi GTR).

Na początku mamy miniaka i lancię (tą z mojego screena). Mini to idealne autko do poznania idealnej linii na torach, lancią się driftuje, że ho ho!

Mateusz, w takim razie czekam do wtorku, może lcs i ojejku też już będą mieć GTL i pojeździmy wspólnie :D

chetnie (szkoda ze na klawiaturze) ale mysle ze dopiero jakos w swieta, nie mam za bardzo czasu w tygodniu niestety

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gra wymiata.. no ale bez kiery to mysle ze bez sensu jest zabawa.. to nie NFS panowie :) dobra kiera + tryb sim+ wyzerowanie odpowiednich wpisow w .cfg i mozna smigac.

Zeby jezdzic jakims autem online czy offline trze je sobie kupic lub wygrac.. Fajne jest to ze nie zawszse najmocniejsze auto ma najwieksze szanse na wygrana.. ogolnie gra jest WYPAS !! potrzebuje jednak mocnego proca.. ja teraz mam Athlona 12.5x166 i w porownaniu z moim spalonym bartonem to padaka.. musialem spoooro zejsc z detalami mimo ze grafe mam mocna..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardziej- mysle ze tak no bo jest wiecej modeli aut.. Z plynnoscia jest lepiej nic w GTR- ale tak jak mowie mam slabego proca ,niskie fsb i sama grafa niewiele daje. Ale auta sa wypas.. DeTomaso , ferrari ,porsche - brak mi troche lamborghini..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi