Sewer Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 No ja akurat wole realizm niz jakies arcade..tez chcialbym zeby b yla jakas realistyczna gra ze sciganiem sie po miastach itp.. ale czy sie takiej doczekam?. Worms14 olej singla i dawaj sie online scigac! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Jak wyglada single w tej grze ? Jest jakas fabula a`la TRD ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Jak wyglada single w tej grze ? Jest jakas fabula a`la TRD ? Nie ma fabuły, są wyścigi/puchary zdobywasz kredyty za które później możesz kupić fury. pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Jakby co to ukazal sie chyba najtrudniejszy tor swiata :) jest to jeszcze wersja WIP - work in progress - ale da sie jezdzic :) http://forum.rscnet.org/showthread.php?t=240784 to odpowiedni temat z linkami i poprawkami na bierzaco. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lcs Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 racja, dobre forum ale proponuje aby kazdy kto zauwazy cos ciekawego zamieszczal link z krotkim opisem co mozna sciagnac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Może jakieś małe spotkanko jutro wieczorem, o powiedzmy- 22:00? Jeżdżę z Cobrą od czasu do czasu i zabawa w "swojskim" tweakowym gronie może być przednia. Dajcie znać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 (edytowane) Może jakieś małe spotkanko jutro wieczorem, o powiedzmy- 22:00?Jak się wyrobie to się piszę, szkoda że tylko mam samochody z lat 60', cholerna sesja :( Pojeździłem już pół godzinki po nordschleife i powiem że po tych trzech okrążeniach ;) w pełni zrozumiałem co miał znaczyć napis "The green hell", nie dziwię się że hamster z top-gear w Vanie prowadzonym przez zdesperowaną profesjonalistkę robił pod siebie ze strachu :twisted: Świetna robota, co prawda tu i ówdzie brakuje jakiejś teksturki, ale tor wygląda bajecznie...trudno :D Są jeszcze jakieś inne godne polecenia tory, fajnie by się pojeździło po bathurst :roll: Edytowane 27 Stycznia 2006 przez M4TEUSZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 (edytowane) Narazie sa jeszcze 3 tory :Sachsenring ,Croft i Phakisa Wszystkie do zassania z http://tantra.rscsites.org/gtl.htm Co do spotkania to spoko- ja zawsze jak jezdze online to wchodze do pokoju PL na lobby i potem nawet jak jezdze to przynajmniej widac gdzie. Moj nick :SEWERR Edytowane 27 Stycznia 2006 przez Sewer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_q_b_a_ Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zróbcie jakiś filmik frapsem z całego okrążenia... Bo bardzo gym chciał zobaczyć jak to wygląda (oprócz screenów), a pełnej wersji nie mam... Może być mała rozdzielczość tylko żeby płynnie było :) Więc może ktoś ze chce się podzielić wrażeniami... Z góry dzięki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 (edytowane) Dzisiaj zassalem najnowsze stery do nf2 i dalej sie wiesza. ustawilem w opcjach, zeby gra dzialala w oknie, ale mimo to odpala sie na full screen... trzeba dopisac cos do linii komend, czy co, zeby zadzialalo ? :-| edit Zapodalem na test 640 i sie odpalilo w oknie i narazie nie ma zwisu... cholera czemu oni to tak spier... lada chwila przechodze na nf3 i z tego co czytam to i tak sobie full screen nie pogram. ;/ Edytowane 27 Stycznia 2006 przez ath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Wiem, że to żadna rada, ale przesiadaj się od razu nf4, tam problemów brak... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Na nforce 3 też ich nie widze :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Dzisiaj zassalem najnowsze stery do nf2 i dalej sie wiesza. ustawilem w opcjach, zeby gra dzialala w oknie, ale mimo to odpala sie na full screen... trzeba dopisac cos do linii komend, czy co, zeby zadzialalo ? :-| edit Zapodalem na test 640 i sie odpalilo w oknie i narazie nie ma zwisu... cholera czemu oni to tak spier... lada chwila przechodze na nf3 i z tego co czytam to i tak sobie full screen nie pogram. ;/ Sam się przesiadłem na nf3, sprawdzę jak znajdę chwilę i dam znać. Ktoś tu miał zwis na nf3, także nie nastawiam się optymistycznie. pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 (edytowane) Może jakieś małe spotkanko jutro wieczorem, o powiedzmy- 22:00?eheh, wyszło jak zwykle, draaka nie widziałem, sewer pojawił się i zaszył w jakimś maratonie, a mnie łącze przerywa jutro zamorduję admina może się poprawi :) Co do pętli północnej to nie jestem pewien, ale chyba są dwie wersje, sądząc po komunikatach przy łączeniu :? EDIT: Qr..e fajnie było! Dzięki za wiarę we mnie, po lotach draaka ... byłem czwarty. Jak na kompletnego n00ba (w tej grze ofcoz) z praktycznie tygodniem przerwy chyba nieźle :unsure: Porzucam karierę dla multi :D Jedziemy! draak przelatuje nad torem lotem koszącym ;) ja na mecie, tłumy szaleją :D Edytowane 28 Stycznia 2006 przez M4TEUSZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 (edytowane) No jak to ciągle jeździmy :) Dawaj do gry! Szukaj lvp06, tak na przyszłość ;) JA latam... I tak jest fajnie... ;) Edytowane 28 Stycznia 2006 przez draak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 (edytowane) Szkola doskonalenia technik jazdy, przedstawia film z serii : "Zawsze cos, zawsze k... cos" W rolach glownych (zeby nie powiedziec statystow) wystapili : (w kolejnosci alfabetycznej ) Cobra (odszedl doswiadczajac spotkania 3 stopnia), draak (niewiadomo co sie z nim stalo - normalnie jakby zapadl sie pod ziemie), M4TEUSZ (nasz bohater, ratujacy honor druzyny), Sewer (polegl zahipnotyzowany kolyszacym sie tyleczkiem Forda Mustanga) :D... Nie mam juz sily zgrywac tego na frapsie ,ale Ci ktorzy maja GTL obejrza ... Sciagamy PLIK ,odnajdujemy katalog ReplayData w folderze w ktorym mamy gre i tam go zapisujemy. Edytowane 28 Stycznia 2006 przez Cobra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 To ja M4TEUSZ, tak nisko latałem? :D Z mojej kamery wyglądało to tak jakbym zaraz miał wypaść poza stratosferę, a tu marne 1,5m nad ziemią.. phi ;) Dzięki panowie za wczoraj (dziś?), było fajnie, choć ani jednego wyścigu nie mogę zaliczyć do udanych (oprócz początków i Monzy z muscle car'em, którym masakrowałem pewnego pana w gta :P). Do zobaczenia na torach tego zacnego sima! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 (edytowane) hey ludzie, jest szansa zeby w to pograc na 6600GT ? bo kiera (Logi FF GP) leży i sie kurzy, a ochota na rajdówki typu RBR narazie mi przeszła :P...wiec moze zaczne scigac sie z wami... ;>? Edytowane 28 Stycznia 2006 przez grzesiu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 (edytowane) Ściągnij demo i sprawdź sam. Moim zdaniem w 1024/768 i z niektórymi opcjami na medium będzie Ci to płynnie działać. edyta- M4TEUSZ ma przecież 6600GT, jego spytaj. Edytowane 28 Stycznia 2006 przez draak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 (edytowane) hey ludzie, jest szansa zeby w to pograc na 6600GT ? bo kiera (Logi FF GP) leży i sie kurzy, a ochota na rajdówki typu RBR narazie mi przeszła :P...wiec moze zaczne scigac sie z wami... ;>? M4TEUSZ gra na 66gt i jakos nie zglasza reklamacji. ;] Ja na moim weteranie tez moge sobie pograc w miare niebrzydkich detalach. ;] edit draak uprzedziles mnie. ;] Edytowane 28 Stycznia 2006 przez ath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 (edytowane) @Grzesiu W poprzednim poście zamieściłem dwa screeny z framerate, przy czym to 19 to prosta startowa, pełno kibiców, dymu, kawałków samochodów itp. więc chyba najgorsze miejsce dla kompa w grze, zazwyczaj jest 40-80FPS więc naprawdę płynnie, więc ze swoim o wiele mocniejszym prockiem i z prawie dwa razy szybszymi pamięciami, napewno nie będziesz nażekać. Setup grafiki: 1024x768 no aa tekstury dla 256MB kart wyłączone, cienie-minimum (głównie dlatego że są paskudne, z kokpitu ich nie widać a parę fps w krytycznych sytuacjach się przyda), szczegóły toru i inni zawodnicy - medium, reszta-na full. Edytowane 28 Stycznia 2006 przez M4TEUSZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Spoko sie jezdzilo! troche juz bylo pozno a ja bylem tez dodatkowo po paru piwach:) i dlatego nieraz robilem dziwne rzeczy :D Najwazniejsze jest przetrwac 1 sze okrazenie - potem lamy sie wykruszaja i juz mozna jechac ufajac ze ktos nie zrobi glupiego ruchu. Jak dla mnie ta gra jest WYPAS - mozna sie scigac roznymi autami , ktore sa konkurencyjne wobec siebie - moze nie na kazdym torze bo jednak tory "szybkie" preferuja auta najszybsze. Nie obowiazuje tez tylko 1 wlasciwy tor jazdy - jest kilka "best line" i zwykle walka jest przez to ciekawsza :) do nastepnego spotkania ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 ath niestety zwisy mam także na nf3 :/ Jeszcze sprawdzę z fast writes on. Wątpie, że to pomoże :( No ale za to po zmianie platformy i przy 300x8 mam w boxach 100fps, a poprzednio było ~70. W trakcie jazdy tak samo. Wypas :> pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lcs Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 a ja mam mogile ... chetnie bym sie z wami poscigal ale komp mi szlag trafil, padla mi grafika, mobo i zasilka normalnie gorzej byc nie moze. W gtl na petli polnocnej nastapil zwis z artefaktami, po restarcie arty byly juz w biosie ale win sie zaladowala z pieknym zielonym sniegiem w tle a w menedzerze urzadzen wszystkie zwiazane z mobo czyli sieciowka, muzyka itd mialy piekne zolte wykrzykniki. Grafiki nawet nie bylo w menedzerze ... po restarcie biosu (bo to mi jeszcze do glowy przyszlo) komp juz nie rusza (ustawienia default wszystkiego). Po wcisnieciu power wlacza sie i po sekundzie wylacza (stad podejrzenia zasilki). Grafe sprawdzilem w innym kompie i tam tez w win artami sypie na calego ... Z radkiem 9600pro moj komp tez zmian nie odczuwa ... jestem tylko ciekaw co pociegnelo co za soba i czy moje podejrzenia sa zasadne, nie mam jak narazie jak tego sprawdzic bo nie mam drugiego zasilacza pod reka. Sorry za OT ale musialem sie komus wyzalic :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Co do Nordschleife to sa 2 wersje !Ta druga to nowe tekstury - lepsze i duzo bardziej mi odpowiadajace.Niestety tez powoduja spadek fps - jakies 10-15 klatek mniej. Niedlugo ma sie ukazac kolejna wersja - ta juz ma byc ostateczna- ma dzialac np. skrot by nie musiec jechac calego lapa by zaczac liczone okrazenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 a ja mam mogile ... chetnie bym sie z wami poscigal ale komp mi szlag trafil, padla mi grafika, mobo i zasilka normalnie gorzej byc nie moze. W gtl na petli polnocnej nastapil zwis z artefaktami, po restarcie arty byly juz w biosie ale win sie zaladowala z pieknym zielonym sniegiem w tle a w menedzerze urzadzen wszystkie zwiazane z mobo czyli sieciowka, muzyka itd mialy piekne zolte wykrzykniki. Grafiki nawet nie bylo w menedzerze ... po restarcie biosu (bo to mi jeszcze do glowy przyszlo) komp juz nie rusza (ustawienia default wszystkiego). Po wcisnieciu power wlacza sie i po sekundzie wylacza (stad podejrzenia zasilki). Grafe sprawdzilem w innym kompie i tam tez w win artami sypie na calego ... Z radkiem 9600pro moj komp tez zmian nie odczuwa ... jestem tylko ciekaw co pociegnelo co za soba i czy moje podejrzenia sa zasadne, nie mam jak narazie jak tego sprawdzic bo nie mam drugiego zasilacza pod reka. Sorry za OT ale musialem sie komus wyzalic :( OT. Nie chcę Cię martwić, ale ja miałem z tym odpalaniem kompa że po sekundzie gaśnie podobnie :) I padła grafika... zasilacz był dobry. pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lcs Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 OT. Nie chcę Cię martwić, ale ja miałem z tym odpalaniem kompa że po sekundzie gaśnie podobnie :) I padła grafika... zasilacz był dobry. pozdro. to by mnie nie zmartwilo bo ze grafika to wiem na 100% gdyz byla sprawdzana na innym kompie jak wspomnialem ... ale po wlozeniu do mojego innej 100% sprawnej komp tak samo nie wstaje, stad moja teoria z psu a mobo gdyz wszystkie zintegrowane komponenty byly off w menedzerze urzadzen (poki jeszcze wstawal). Boje sie ze to psu padl i uszkodzil mobo i grafe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 (edytowane) Wtrace sie odnosnie niestabilnosci gry na platformie NF2 + x800. Z tego co kojarze engine gry jest oparty na tym z GTR'a (lekko zmodyfikowany) i z identycznym problemem spotkalem sie grajac w GTR'a na swoim poprzednim komputerze opartym na w/w platformie. Podobnie jak Was w tej grze ,zmuszal mnie on do grania w oknie. Rozwiazaniem tego problemu okazalo sie wylaczenie szybkiego zapisu ( fastwrites) tyle ,ze korzystajac z programu SMARTGART (ktore wpisujemy w oknie "Uruchom") . Okazalo sie bowiem ,ze mimo wylaczenia tej opcji z poziomu biosu jest jest ona wlaczona . Cala ta procedura pozwalala rowniez cieszyc sie stabilnoscia w RBR . Nie mam niestety mozliwosci sprawdzic czy i w tym przypadku to zadziala ,ale sadze ,ze warto sprawdzic. ath niestety zwisy mam także na nf3 :/ Jeszcze sprawdzę z fast writes on. Wątpie, że to pomoże :( No ale za to po zmianie platformy i przy 300x8 mam w boxach 100fps, a poprzednio było ~70. W trakcie jazdy tak samo. Wypas :> pozdro. No musze o tym napisac. Cobra zagadal do mnie na pw i pokazal swojego posta, ktorego chyba kiedys przeoczylem, bo nie zastosowalem sie do tej rady. Wylaczylem szybki zapis i juz moge grac na fullscreen bez zwisow. : D Ojejku sprawdz u siebie, powinno zadzialac. ;] Cobra jeszcze raz dzieki. ;] Edytowane 30 Stycznia 2006 przez ath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Jak ktos chce zobaczyc przejazd calej pentli Nordschleife to niech zassa stad: http://files.filefront.com/video_Nordschle...;/fileinfo.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lcs Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 czy jest juz ostateczna wersja the mother? wiem ze sa jakies update`y ale nie chce mi sie ich probowac pokolei, moze ktos z was ma juz ostateczna wersje bez krzakow z teksturami (o ile takowa istnieje) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...