Skocz do zawartości
v1ru5

Gt Legends

Rekomendowane odpowiedzi

Heh wiesz co innego zabawa dla zabawy a co innego zabawa dla punktow:)

Pozatym fajnei by bylo jakby na starcie stawialo sie jakies 20 osba taka jak w GTR...

My jezdzimy 2 wyscigi - krotszy jakies 15-20 lapow i dluzszy jakies 35-40 okrazen :) Watpie ze wy tyle jedziecie :D.

Tak czy inaczej zapraszam na wyscigi na PRS !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

szybkie pytanie - jaka kiera do GTL ? gre juz mam - kiera by sie przydala...z tego co wiem nie ma juz szans na MOMO racing w czerwonej obudowie ... czy jedynym slusnym wyborem pozostaje Logi MOMO Force - wersja czarna ?? a moze nie Logitech a cos komplenie innego ?

pozdr...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

szybkie pytanie - jaka kiera do GTL ? gre juz mam - kiera by sie przydala...z tego co wiem nie ma juz szans na MOMO racing w czerwonej obudowie ... czy jedynym slusnym wyborem pozostaje Logi MOMO Force - wersja czarna ?? a moze nie Logitech a cos komplenie innego ?

pozdr...

momo _racing_ w czerwonej obudowie? A moze momo _force_? A moze lepiej poczytaj jakie kolka i w jakich obudowach mial w swojej ofercie logi, zanim zaczniesz zadawac niezrozumiale pytania na forum?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pozdr...

Odrazu dodam, że czarna to Momo Racing, a Momo Force to czerwona limitowana, juz nie produkowana.

Jedynym słusznym wyborem jest DFP, chociaż samo Momo Racing tez pewnie nie jest złe, jak to sie mówi 'ma swoje humory'. Oczywiście jak masz okazje kupić DFP(ostatnio jakos trudno dostepna chyba :| ) to kupuj tym bardziej, że ostanio bardzo potaniały.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

momo _racing_ w czerwonej obudowie? A moze momo _force_? A moze lepiej poczytaj jakie kolka i w jakich obudowach mial w swojej ofercie logi, zanim zaczniesz zadawac niezrozumiale pytania na forum?

draak - nie chrzan ze nie zrozumiales - a tak BTW - tez cie lubie stachu !!! ;]

skorpio - dzienx !! ;]

PS: DFP - driving force pro ... [?] jesli tak - to nie jest przypadkiem do ps2 ?

Edytowane przez ChomiK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tez polecam dfp, jest to moja pierwsza kieryszka ale mialem okazje wyprobowac inne. Zastanawialem sie nad zakupem racing albo force z ebay ale moj drogi kolega cobra ;) przekonal mnie do dfp i chwala mu za to :) gtl gtl`em ale co sie dzieje w rbr na ustawieniu 540 stopni obrotu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czyli jakas przejscioowa doatkowo wchodzi w gre ... sory za drazenie tematu ale zielony trochem jesli o kiery chodzi...;]

kiedys robilem se przejscioofke co by pada z psx do pc podpiac...cos w ten desen bedzie [?]

ps: sorr - tera wiem ze to pod usb -!!! dzienx za rady - zamawiam !! ;]

Edytowane przez ChomiK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czyli jakas przejscioowa doatkowo wchodzi w gre ... sory za drazenie tematu ale zielony trochem jesli o kiery chodzi...;]

kiedys robilem se przejscioofke co by pada z psx do pc podpiac...cos w ten desen bedzie [?]

nie, nie ma potrzeby zadnej przejsciowki. Normalnie podlaczasz dfp pod usb i instalujesz najnowsze sterowniki logitech czyli 4.60 i pc wykrywa dfp jako dfp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurde widze ze troche osob z tweaka jezdzi w GTL.. czemu nei dolaczacie do ligi PRS? Im nas wiecej tym zabawa lepsza jest.Odbyly sie juz 2 wyscigi i jest niezla rywalizacja , kierowcy dobrzy , dobrze dobrane klasy aut , beda tez dodatkowe tory .Fajnei by bylo jakby zamiast 10-15 osob jechalo w wyscigu ze 20 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko jest opisane w regulaminie na stronie

simracing.pl

a tu link bezposrednio do pliku .pdf gdzie jest wszystko co trzeba wiedziec na temat ligi GTL

Regulamin

Co do rodziny ,dzieci , pracy to wierzcie mi sporo osob z ligi ma takie problemy - srednia wieku wcale nie jest niska. Przez co jednak jest kultura i technika jazdy wysoka. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość JestemNoobem

Właśnie gram w demo i zauważyłem, że jest fizyka dymu może nie jakaś zaawansowana ale jak wjeżdżamy w "chmurkę" to nasz samochód nie jest w niej tylko chmurka przelatuje nad nim lub koło niego mał detal a cieszy :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...a ja sobie ściągnołem nowe odgłosy alfy GTA, dzięki nim ten wypaśny mały samochodzik jest jeszcze bardziej wypaśny :D

Poza tym odkryłem że 16bit paleta kolorów nie wygląda w tej grze tak bardzo tragicznie (poza zielonkawym dymem), a daje potężnego kopa, którego spożytkowałem na FSAA B)

To narazie tyle co do mojego bloga w tym topicu ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moze ktos bylby chetny teraz do ligi GTL ?

Zmienily sie godziny startow - moze komus przypasują

Wyscigi sa zwykle co 2 tyg we wtorek

20:30 - uruchomienie serwera

21:00 - Kwalifikacja #1

21:15 - Wyścig #1

21:50 - Kwalifikacja #2

22:05 - Wyścig #2

Wiecej info na http://prs.simracing.pl/forum/index.php

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moze ktos bylby chetny teraz do ligi GTL ?

Chętnie bym się zapisał, tyle że w domciu posiedzę tylko jeszcze miesiąc :( Zresztą jako tako pilotuję tylko pojazdy z ligowych grup 5,4,3 może jeszcze E-typa z 2 ;)

W każdym razie piszę się na pierwszy darmowy wyścig, jak mi się spodoba to we wrześniu się zapiszę na dobre :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wazne bys jezdzil fair a napewno bedzie sie z kim scigac - nie kazdy w lidze jezdzi jak alien :)

Czyli jeździł poboczem (; hehe joke. Sam bym pośmigał, ale nie ma czasu nawet kiedy coś zjeść :( Może za dwa tygodnie odetchnę. BTW będzie liga w wakacje ? Jakoś w łykend chcielismy pojeździć min. z Cobrą i nie można było się zalogować. Na stronie gtl też nie może się połączyć z ich bazą przy próbie zalogowania na konto. Nawet nie sprawdzałem czy dziś się da... Wałki z tym są niezłe. Edytowane przez ojejku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na szczescie w lidze problemy z serwerami simbin rozwiazalismy :)

Co do wakacji to pewnie bedzie - tyle ze zeby pojechac wiecej niz 1 wyscig trzeba oplacic nasz serwer :( no ale coz coraz mneij jest "za darmo " na tym swiecie . Mozecie wpadac na treningi , ktorych terminy sa zwykle w kalendarzu http://prs.simracing.pl/forum/calendar.php...day=2&year=2006

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Bardzo proszę o wyjaśnienie mi które dokładnie pliki są odpowiedzialne za stan gry, ponieważ do nie dawna myślałem że wiem które to i nawet działały, ale jak się okazało przestały mi działać i muszę grę zaczynać od nowa.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Worms14 na forum http://forum.rscnet.org znalazłem takie cuś:

Corrupted .plr file

I've had the situation where my profile just didn't show up in the game menus any more. I had a look in my userdata/<Profile> folder, and saw that the .plr file (e.g. <YourName>.PLR) was gone, and in it's place there was a <YourName>.TMP file. When I renamed the .TMP file back to the .PLR file, my profile was restored in the menus.

może pomoże :) Proponował bym jednak odblokować wszystkie tory i fury i pocinać w necie :D

Jak myślicie jaki samochodzik w GTL jest najbardziej wredny? Mój faworyt to lotus elan, to bydle cały czas kombinuje jakby tu wywinąć jakiś numer, porshe 911 przy nim jest jak stateczna limuzyna ;) niemniej czasy wykręca się świetne, a frajda z opanowania tej maszynki rekompensuje wszystko. Szkoda tylko że w multi się średnio sprawdza, małe oderzenie z tyłu i odrazu jest się na bandzie :?

Edytowane przez M4TEUSZ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zdecydowanie popieram draak'a ;] DeTomaso to najbardziej wredne, nieprzywidywalne bydle [; Zanim do niego się siądzie to przyda się kilka przejazdów w gtr szybkimi bolidami, wtedy nabierzecie szacunku do DeTomaso i wysokich obrotów [;, inaczej bardzo częste bączki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fakt ten skurczybyk, potrafi zaleźć za skórę :) Niby na początku spokojny zrównoważony, a w zakręcie noga się omsknie z pedału gazu i nie ma zmiłuj się, bączek murowany. Ciekawe jak wypadają jego czasy w stosunku do bolidów z GTR, chyba tak bardzo nie odstają :roll:

EDIT: Popatrzyłem w rankingi i chyba jednak odstaje odrobinę, wg rankingu byłby np. na torze imola 723, ale mógłby powalczyć z wolniejszymi autkami, np 911GT3 cup :)

EDIT2: Porównałem sobie czasy lotusów Elan i Elise, różnica nie jest jakaś powalająca (max 12s. na mamuśce, jednak z podobną średnią), biorąc pod uwagę moce silników obu maszyn, >30 lat różnicy wieku i to że w GTL gra chyba mniej ufoludków.

Edytowane przez M4TEUSZ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi