Sewer Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 (edytowane) tak btw to zapraszam na treningi w lidze PRS - zapraszam dlatego ze teraz smigamy na torze legendzie -the Mother- Nurburgring- Zielone Pieklo :) Czy polnocna 22 kilometrowa petla Nordschleife.Autkami z naszej klasy G4: Alfa Romeo GTA Austin Mini Cooper S Ford Falcon Ford Mustang Lotus Cortina godziny treningow znajdziecie w kalendarzu http://prs.simracing.pl/forum/calendar.php treningi nie obliguja do zlozenia oplaty za sciganie ! a pozwalaja zobaczyc jacy dobrzy kierowcy jezdza na PRS :) Edytowane 24 Czerwca 2006 przez Sewer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crusader Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 czesc czy ktos z was rowniez ma problem z blue screenami w grze ? czesto jest tak ze pojawia sie on juz przed zaladowaniem glownego menu, czasami podczas wyscigu raz wyswietlila sie informacja dotyczaca bledu, jej tresc przedstawiam ponizej: BAD_POOL_HEADER ***STOP: 0x00000019 (0x00000020, 0x80564130, 0x80564210, 0xE81C75FF) potrzebna pilna pomoc ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Poczytaj to, powinno pomoc: click Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crusader Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 ehh niestety wylaczenie fast writes nic nie dalo w moim przypadku :( chyba sobie nie pojezdze a jak juz to w demo... moze jakies inne sposoby na zwiechy i blue screeny w GTL ? jestem w stanie zrobic wszystko dla tej gry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Odpal gre w oknie i sprawdz, czy nie ma zwiech itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Dokładnie tak jak podał link ath i napisał :P. Aktualnie u siebie wystarczy, że włącze fastwrites w att ( ati tray tools, tam jest zakładka smartgart ). Należy pamiętać, że w biosie nie ważne co jest :P ma być włączone w att. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crusader Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 probowalem w oknie i tez zwiecha :( bede jeszcze probowal kombinowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 gra ktosik jeszcze w gtl, ale pzoa liga, bo narazie ucze sie jezdzic i srednio to wychodzi. wieksza progresja by byla z zywymi ludzmi, ale na treningach prs to pewnie bym zostal wyklety za styl jazdy. jak ktos nie ma to niech skoczy do MM, bo w olsztynie jest teraz za 44pln :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 No wlasnie gra staniala :) Obecnie jest w cenie okolo 40 pln co jest mysle wlasciwa cena jak za gre w naszym pieknym kraju. Niemiec co do treningow na PRS to nie bylbys wyklety o ile umiesz sie na torze utrzymac i jezdzisz fair nie wywalajac innych. Jesli zas smigasz jak w nidforspid i inne destruction derby to fakt dostalbys pewno bana :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 na torze potrafie sie utrzymac, od innych tez trzymam sie z daleka, ale tempo mam jeszcze cienkie, bo sie ucze zachowania "dzadkow". Na forum sie zarejestrowalem kilka dni temu, ale narazie czytam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 jakby co to GT Legends ostatnio potanialo do okolo 40 pln ! http://www.play.pl/multimedia/pc_gry/wysci...gends-3939.html mysle ze za tyle kaski to warto miec te gre po to by posmigac oldtimerami na normalnych serwerach multiplayer :) no i oczywiscie w lidze na PRS :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 (edytowane) kto chetny jutro zagrac ? mamy już 2 osoby o 20-22 myśle że dobra godzina Edytowane 25 Września 2006 przez KAMILcom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 ja wracam ok 19 do domu, pozniej obiad, chwila odpoczynku itp. wiec ok 22 moglbym poganiac :D tylko mam problem bo duzo w to nie gralem i mam tylko mini i alfe ;) wiec jak ktos ma tricka na all fury to slucham :D mozecie mnie pisac, oczywiscie full pro, widok ze srodka i dozwolony tylko autoclutch?? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 (edytowane) pewnie :D bedzie full pro tyle ze my na klawiaturkach smigamy ;) ale helpy off, skrzynia manual, i sprzeglo auto ;) "tricka" na fury mamy ;) nie oczekuj poziomu z PRS bo ja ostatnio (nie liczac dzisiejszego dnia) w gtl gralem pare miechow temu. ale atmosfera i zamieszanie jest kozackie :D gramy przy pomocy hamachi :rolleyes: Edytowane 25 Września 2006 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 (edytowane) z prs mam tyle wspolnego, ze mam tam konto na forum :D moze od nastepnego sezonu w GTR2 do nich dolacze, ale z moim zapasem czasu jest to dosc watpliwe. BTW. dzieki za paczke z torami, korkociag w GTR2 jest straszny nawet w ngt :D "gramy przy pomocy hamachi" napisz co to jest i jak sie to je. ja tam mam wersje sklepowa. Edytowane 25 Września 2006 przez Niemiec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 no i jedziemy tak jak mówilismy donington park GP żeby nie było tak jak dziś - synchroniczne wpadanie fordem GT 40 na ściane hehe albo jeszcze lepsze moje hamowanie przy pomocy ściany i pożar w pirwszym lapie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 a ktore donington national czy to drugie lub bardziej obrazowo z nawrotem czy bez ?? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 GT Legends kosztuje 40 pln az wstyd na piracie smigac :) Pozatym nadal zapraszamy do ligi na PRS ! nie przejmucie sie poziomem liczy sie sama frajda - tyle ze kiera obowiazkowa..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 donington? piszę się :) Z przyjemnością sprawdzę tam swoją kierownicę po remoncie oraz swoje umiejętności po ponad dwóch miesiącach, więc ubaw będziecie mieli po pachy, ale dopiero koło 22:00 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 fajnie, panowie widze ze juz sa 4 osoby wiec przydalby sie ktos z ladnym laczem bo moje neo512 tego chyba nie pociagnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 ja mam 1mb/256kb wiec upik raczej cieniasty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 ktoś chce może jutro z nami jeździć / tez około godziny 22 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 (edytowane) jutro mi pasuje przynajmniej na te chwile. dzisiaj niestety nie moglem. tylko ustalmy fury i trase, zeby decydowal kierowca. i proponuje sie jutro udac do empiku/mm, zeby nabyc legalna gre ;) choc w sumie mam problem, bo zapomnialem hasla online :/ Edytowane 26 Września 2006 przez Niemiec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 Jakby ktos chcial to jakis inny ktos sprzedaje kiere MS bez FF + GT Legends http://prs.simracing.pl/forum/showthread.php?t=2832 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 Jakby ktos chcial to jakis inny ktos sprzedaje kiere MS bez FF + GT Legends http://prs.simracing.pl/forum/showthread.php?t=2832 na allegro tez widzialem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 No, za ta kiere 70pln + gra 20pln to brac ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 jak zrobic zeby kierownica byla po lewej stronie auta ? i czy jak przejade wyscig jeden i wylacze gre to podem bede musial go od nwoa przechdozic az skoncze cały 'sezon' czy jak ? bo bardzo nieczytelne te wyscigi ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 W brytyjskich wozach nie da sie tego zmienic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 kierownice masz po tej stronie po ktorej jest w realnym samochodzie. a co do savow to niestety nie wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 glupie kurde, nie moge grac bo przejade, wygram i nie iwem po co skoro potem znowu od nwoa musze grac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...