Skocz do zawartości
v1ru5

Gt Legends

Rekomendowane odpowiedzi

tak btw to zapraszam na treningi w lidze PRS - zapraszam dlatego ze teraz smigamy na torze legendzie -the Mother- Nurburgring- Zielone Pieklo :) Czy polnocna 22 kilometrowa petla Nordschleife.Autkami z naszej klasy G4:

Alfa Romeo GTA

Austin Mini Cooper S

Ford Falcon

Ford Mustang

Lotus Cortina

godziny treningow znajdziecie w kalendarzu

http://prs.simracing.pl/forum/calendar.php

treningi nie obliguja do zlozenia oplaty za sciganie ! a pozwalaja zobaczyc jacy dobrzy kierowcy jezdza na PRS :)

Edytowane przez Sewer

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czesc

czy ktos z was rowniez ma problem z blue screenami w grze ?

czesto jest tak ze pojawia sie on juz przed zaladowaniem glownego menu, czasami podczas wyscigu

raz wyswietlila sie informacja dotyczaca bledu, jej tresc przedstawiam ponizej:

BAD_POOL_HEADER

***STOP: 0x00000019 (0x00000020, 0x80564130, 0x80564210, 0xE81C75FF)

potrzebna pilna pomoc !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie tak jak podał link ath i napisał :P.

Aktualnie u siebie wystarczy, że włącze fastwrites w att ( ati tray tools, tam jest zakładka smartgart ). Należy pamiętać, że w biosie nie ważne co jest :P ma być włączone w att.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gra ktosik jeszcze w gtl, ale pzoa liga, bo narazie ucze sie jezdzic i srednio to wychodzi. wieksza progresja by byla z zywymi ludzmi, ale na treningach prs to pewnie bym zostal wyklety za styl jazdy.

jak ktos nie ma to niech skoczy do MM, bo w olsztynie jest teraz za 44pln :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No wlasnie gra staniala :) Obecnie jest w cenie okolo 40 pln co jest mysle wlasciwa cena jak za gre w naszym pieknym kraju.

Niemiec co do treningow na PRS to nie bylbys wyklety o ile umiesz sie na torze utrzymac i jezdzisz fair nie wywalajac innych. Jesli zas smigasz jak w nidforspid i inne destruction derby to fakt dostalbys pewno bana :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jakby co to GT Legends ostatnio potanialo do okolo 40 pln !

http://www.play.pl/multimedia/pc_gry/wysci...gends-3939.html

mysle ze za tyle kaski to warto miec te gre po to by posmigac oldtimerami na normalnych serwerach multiplayer :) no i oczywiscie w lidze na PRS :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja wracam ok 19 do domu, pozniej obiad, chwila odpoczynku itp. wiec ok 22 moglbym poganiac :D tylko mam problem bo duzo w to nie gralem i mam tylko mini i alfe ;) wiec jak ktos ma tricka na all fury to slucham :D

mozecie mnie pisac, oczywiscie full pro, widok ze srodka i dozwolony tylko autoclutch?? :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pewnie :D bedzie full pro tyle ze my na klawiaturkach smigamy ;) ale helpy off, skrzynia manual, i sprzeglo auto ;) "tricka" na fury mamy ;) nie oczekuj poziomu z PRS bo ja ostatnio (nie liczac dzisiejszego dnia) w gtl gralem pare miechow temu. ale atmosfera i zamieszanie jest kozackie :D gramy przy pomocy hamachi :rolleyes:

Edytowane przez CarsonPoland

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z prs mam tyle wspolnego, ze mam tam konto na forum :D

moze od nastepnego sezonu w GTR2 do nich dolacze, ale z moim zapasem czasu jest to dosc watpliwe.

BTW. dzieki za paczke z torami, korkociag w GTR2 jest straszny nawet w ngt :D

"gramy przy pomocy hamachi"

napisz co to jest i jak sie to je. ja tam mam wersje sklepowa.

Edytowane przez Niemiec

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jutro mi pasuje przynajmniej na te chwile. dzisiaj niestety nie moglem.

tylko ustalmy fury i trase, zeby decydowal kierowca.

i proponuje sie jutro udac do empiku/mm, zeby nabyc legalna gre ;) choc w sumie mam problem, bo zapomnialem hasla online :/

Edytowane przez Niemiec

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi