Skocz do zawartości
v1ru5

Gt Legends

Rekomendowane odpowiedzi

gra za 40 pln i nadal musicie piracic? mysle ze 40 pln to jest bardzo dobra cena za ta gre. Szkoda ze nawet takiej sumy nie chcecie dac zeby takie gry wogole powstawaly. Pewnei jak wyjdzie GTR2 za 29 to tez bedziecie przez hamahi grac? ZAŁOSNE !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gra za 40 pln i nadal musicie piracic? mysle ze 40 pln to jest bardzo dobra cena za ta gre. Szkoda ze nawet takiej sumy nie chcecie dac zeby takie gry wogole powstawaly. Pewnei jak wyjdzie GTR2 za 29 to tez bedziecie przez hamahi grac? ZAŁOSNE !

to jest gorzej niz zalosne, to jest tragiczne, az brak mi slow :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:lol: Moze Ludwiczek po prostu chce sobie pograc przez hamachi. Po co tak naskakujecie na niego?

Oni wiedzą co gdzie mam po szafach i po półkach jakie gry :wink:

Hamachi dobry program tworzysz sieć i jeżeli ktoś jest akurat dostępny to zawsze można się go zapytać czy gra :wink: A jeżeli się tworzy sieć dla np użytkowników z tego forum grających w simy to hamachi pomaga w organizacji wyścigów :wink: same plusy program darmowy a lagów nie ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasne :D jak sie nie ma cdkeya to trzeba kombinowac - przez lobby w grze masz lagi czy cos? tam tez mozna kogos zapytac itp itd..

sa tacy co nawet jakby gra byla za 10 pln to wola se przez hamahi pograc :D hehehe

a gdybys np gral tak jak ja w cod2, a ja bym Cie spytal czy idziesz pograc na jakis publik, Ty bys mnie spytal o IP, ja bym Ci podal jakis polski scrackowany, to od razu tez bys mnie posadzil o to ze mam pirata?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chrzanicie tu jak połamani, wyjmować GTL z szuflad i jazda na tor! :D

Wczoraj zrobiłem sobie po sporej przerwie wieczorek z GTL i było całkiem fajnie, serwerów ciągle dużo, graczy też. W razie czego ukrywam się pod nickiem KRW! Mam tylko jedno pytanko, na jakim czacie ukrywają się głównie Polacy? Bo znaleźć kogokolwiek ciężko, a jakiegoś chama - coś tam nie chce mi się instalować :P

Edytowane przez M4TEUSZ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nawet taniejjjjjj :)

http://wirtus.pl/shop/produkt.php?Kategori...;ProduktID=9768

http://www.isalon.pl/product_info.php?products_id=879

Jak dla mnie gierka extra, nawet od serii GTR ;)

Kupuje ją z TDU, już się nie mogę doczekać grania w necie.

Edytowane przez LCC

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ostatnio po dlugiej przerwie odpalilem GTL i dowiedzialem sie, ze nie umiem jezdzic :D a trakcja chyba wywietrzala od tego lezenia na regale ;)

U mnie nic nie wywietrzało :unsure: Pewne samochody, jak prowadziły się w miarę dobrze tak nadal w miarę dobrze się prowadzą, inne jak chciały mnie zabić na początku tak nadal chcą. Na szczęście jest GTR2 dla relaksu :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Ludwiczek

Nie mogę połączyć się z serwerem nie wiem czy to coś u mnie czy to serwer gry padł?

Oczywiście dodam jeszcze, że w środę się łączyło.

Edytowane przez Ludwiczek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Ludwiczek

Dobra serwer znów działa od wczoraj nawalam po sieci i nawet czasem stanę na podium a wyścigi w 30 osób dają dużo emocji.

No i jaki samochód polecacie w klasie TC65? Mustang jest najlepszy? Na prostej mój Mini nie ma szans ale na zakrętach dostaje :blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra serwer znów działa od wczoraj nawalam po sieci i nawet czasem stanę na podium a wyścigi w 30 osób dają dużo emocji.

No i jaki samochód polecacie w klasie TC65? Mustang jest najlepszy? Na prostej mój Mini nie ma szans ale na zakrętach dostaje :blink:

grasz bez kodów ? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Ludwiczek

o cheat na wózki i kase :)

Nie, robie sobie karierę póki co mam tylko alfę i problem bo nie mogę wyprzedzić Mustanga ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie, robie sobie karierę póki co mam tylko alfę i problem bo nie mogę wyprzedzić Mustanga ;]

W tym symulatorze oprócz umiejętności liczy się tak jak na prawdziwym torze strategia, trzeba poznać przeciwnika i uderzyć go w najczulszy punkt. Mustangi robi się alfą jak chce, na prostej są z nimi poważne problemy, mają lepsze przyspieszenie i v-max, ale na zakrętach to padaki, więc bez problemu na krętych torach się je dochodzi, hamulce w przeciwieństwie do alfy też mają cienkie, opóźniasz odrobinę hamowanie i mustang sam się wyprzedza :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Ludwiczek

No właśnie robie czas na okrążeniu 50.5x a Mustang czasem potrafi zejść do 49.xx. Muszę chyba poćwiczyć więcej no i macie jakiś setup lub technikę żeby alfa dobrze hamowała i nie wpadała podczas hamowania w poślizgi? Oczywiście na najtrudniejszym bo na "wyczynowcu" to z kolei za łatwo trochę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie robie czas na okrążeniu 50.5x a Mustang czasem potrafi zejść do 49.xx. Muszę chyba poćwiczyć więcej no i macie jakiś setup lub technikę żeby alfa dobrze hamowała i nie wpadała podczas hamowania w poślizgi? Oczywiście na najtrudniejszym bo na "wyczynowcu" to z kolei za łatwo trochę.

sety mozesz sciagac bezposrednio z gry :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi