krzyss Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 gra moze jeszcze ktos przez neta? lajtowo mozna by bylo sobie pohulac klasykami na jakims torze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 na simracing.pl reaktywowana ostaje liga GTL :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyss Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 (edytowane) na simracing.pl reaktywowana ostaje liga GTL :) wiem wiem :) czytalem. moze wystartuje w lidze, choc nie sadze bym mial szanse... warunkiem napewno bedzie kierownica, krorej nistety nie posiadam. kupic by wypadalo... Edytowane 14 Maja 2007 przez krzyss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinz90 Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 Czy wersja z kolekcji klasyki jest dalej zasyfiona starforcem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 Czy wersja z kolekcji klasyki jest dalej zasyfiona starforcem ? AFAIK i owszem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2007 dzisiaj jak mnie naszło to chyba przez 2h jeździłem po Spa i po magny :) ah te 911 i mustang :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2007 Ty sie kurde szykuj na barce w gtr2, zebysmy nie wypadli z 3 miejsca w klasyfikacji zespolowej, bo ja mam awarie kiery i niestety na wesele w rodzinie jade :/ 3 wozy musza ukonczyc wyscig, bo KM depcze nam po pietach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2007 jeszcze kupa czasu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyss Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 tak grajac w BMW M3 przypomnialem sobie o poczciwym GTL. Gra w to ktos na multi jeszcze czy obecnie wszyscy na M3 sie przesiadli? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 Mysle ze powinienes zajrzec na http://prs.simracing.pl/forum/ tam troche ludu gra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyss Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 (edytowane) Mysle ze powinienes zajrzec na http://prs.simracing.pl/forum/ tam troche ludu gra. owszem, zerkam tam stale :) oczywiscie chcialem spytac czy ktos z PPC pomyka legendami. pozdrawiam Edytowane 18 Września 2007 przez krzyss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 4 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2009 bump :) odświeżyłem klasyka, po chyba już dwuletnim romansie z rfactorem fajnie jest wrócić do staroci :) nigdy do gt nie dogrywałem dodatków a jak widzę jest tego dużo i niektóre są bardzo dobre,, dużo 911 :D 911s, 934 turbo, targa, ruf yellowb.. odlot :) ktoś gra jeszcze ?? jakieś fajne miejsce z modami się znajdzie poza nogrip ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 21 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2009 troche glupie pytanie... jak odblokowac autka i traski bez przechodzenia gry? Nie bardzo mam na to czas a posmigal bym troche tymu starociami ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foh_23 Opublikowano 21 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2009 (edytowane) Tworzysz plik: SDNDTG.DYN i wrzucasz do głównego katalogu gry. Potem zakładasz nowy profil w grze i wsio winno być odblokowane. edit: soreks plik zwie się: TG2001.DYN to pierwsze do GTR2 :P Edytowane 21 Października 2009 przez foh_23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 21 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2009 oo dzieki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalel1991 Opublikowano 22 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2009 oo dzieki :) Jak już ktoś odświeżył temat to może byśmy się umówili na jakąś partyjke :)? Działają w ogóle jeszcze serwery jakieś? Bo w GTL'a jeszcze przez neta nie grałem, ale pewnie tak samo jak w GTR2 jest... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 22 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2009 no wlasnie wczoraj probowalem sie polaczyc i za kazdym razem komunikat ze brak polaczenia z serwerem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyss Opublikowano 23 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2009 Czasem tak bylo ze serwery cos szwankowaly. Nie gralem juz sporo czasu w GTL`a, ale chetnie bym strzelil jakas partyjke kiedys :] Mozliwe jest tez ze postawione serwery sa na zmodyfikowanej wersji gry... No coz, zawsze mozna stworzyc serwerek i rozegrac jakis wyscig. Ja sie pisze, jesli tylko bede mial czas, to z checia poscigam sie z Wami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fakju Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2010 Witam Panowie że tak powiem już krew mnie zalewa kupiłem oryginalną płyte GT LEGENDS ( nie jeżdze na piratach to swoja drogą ) i mam problem bo gdy zainstaluje grę to każe mi restartować komputer ( laptopa w moim przypadku ) mam windowsa 7 też oryginał a problem polega na tym iż program starforce pro nie pozwala mi uruchomić gry , co mam zrobić nie chce sciągać żadnych cracków bo nie po to kupuje oryginalne gry żeby bawić się w crackowanie Wiecie może Panowie co z tym fantem zrobić ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2010 zmien windowsa na xp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astro Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2010 Nic z tym nie zrobisz, męczyłem się z tym długo i pozostaje tylko crack. Czy komuś udało się odpalić Nordschleife 06 na win7? nie wiem czy system ma coś z tym wspólnego ale u mnie wywala do pulpitu po wybraniu auta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...