Darth_Reaven Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 (edytowane) Witam, Mam x850 xt pe z najnowszym catalyst control udalo mi sie odpalic tv poprzez tv out wszystko dziala tylko nie ma kolorow podczas oghladania filmow :mur: zmienilem w jednym programie zeby bylo pal-b i nadal to samo probowalem innymi i guzik ;/ :mur: HELP Edytowane 19 Sierpnia 2005 przez Darth_Reaven Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makobek Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Czesc. Najprawdopodobniej jest to wina kabla. Tez tak mialem potem zrobilem sobie przejsciowke z svideo na chinch i wszystko gralo. Brak koloru oznacza poprostu ze brak jest sygnalu chrominancji dochodzi tylko luminancja:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 (edytowane) Dobrze mowi.Bez problemow jest gdy podepniesz sie do telewizora wlasnie czinczem no chyba ze twoj tv nie ma wejscia na czincz tylko euro. Edytowane 18 Sierpnia 2005 przez Gregor1230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darth_Reaven Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 sorry wprowadzilem was w blad bo sytuacja tak wyglada sa kolory itd tylko filmow podczas ogladania nie widac jest czarne miejsce a kabel ejst ok bo wygladad porzadnie zreszta nic z nim nie bylo robione wyciagnalem go z pudelka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 (edytowane) Bylo juz chyba z 50 razy. Ustaw TV jako ekran glowny na czas ogladania filmu - to najprostsze rozwiazanie. Jesli nie chcesz sie w ten sposob bawic to poszukaj na forum informacji na temat trybu teatralnego. Edytowane 18 Sierpnia 2005 przez KrzychuG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darth_Reaven Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 lol znalazlem nawet poradnik krkok po kroku a to sie okazuje ze sie nawet nie przyda, ponirwaz mam najnowsze catalysty a tam jakies starey byly. Ja jak wlancyam do w sterach daje na wizzard i zaznaczam monitor i tv, zaznaczam tez zebz wyswietlalo pulpit pozniej ustawiam zeby bylz sklonowane. Bardzo bylbym ci wzieczny jakbzs napisal troche wiecej albo podal linka czy cos bo nie jestem w stanie jestem na modemie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...