Ocean Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Witam Niestety planowalem inny zakup kosci Patrioty z raditorkami, ale nie wyrobie sie finansowo za duzo jednak podzespolow zmieniam w kompie. Dlatego ostateczny wybor padl na pamieci: Oba w dual. Ocz PC400 CL2,5 dokladnie te link lub te: Hynix D8J-D43 PC400 CL3 link Te hynixy to nie ta najlepsza seria, wiec sam nie wiem. Za Ocz przemawia CL2,5. pamieci bede pracowac w dual na A64 3000+ Venice 939 Co powiedzie o sklepie Ares ten z pierwszego link. Maja dobre ceny i chcialbym tamkupic wiecej podzespolow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Ja bym zabrał Te z OCZ... Moim zdaniem lepsza firma+lepsze timingi=lepsza pamięć... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ocean Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Wezme Ocz maja wieczysta gwarancje, a hynixy tylko 2 letnia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvis Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Dołączę się do pytania, ale interesowałoby mnie tylko stosowne porównanie w o/c, a nie sugerowanie się gwarancją, wyglądem, firmą, opakowaniem ipt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...