kamilo23 Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Szukałe w opcji szukaj znalazłem zrobiłem według podanego wzrou i nic. Dalej to samo , chodzi o to że ciągle od pewnego czasu uruchamia się scan disc i skanuje dysk d:, nie wiem czemu daje na gruntowny i to samo , już mi ręce opadają. :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 A system operacyjny i system plików to....? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 A system operacyjny i system plików to....? 1599300[/snapback] Windows Xp professional service pack 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaruś :) Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 BadSectory? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko2003 Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 mam to samo pytanie NFTS, wczesniej tego nie mialem teraz zainstalowalem windows i sie pojawilo non stop mi skanuje, bledow nie ma zadnych bd !! jak to wylaczyc. Oczywiscie xp pf sp2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Otóż zrobiłe myka :zonk: Bo przez całą noc nie mogłem spać :wink: Uruchomiłem z pod windowsa najechałem na partycje d prawy klik myszką Właściwości ,narzędzia ,Sprawdź błędy i zaznaczyłem wszystkie opcje. Zrobiłem restart kompa pomogło :gitarzysta2: :blurp: :ploom: Do tej pory robiłem z pod dosu i nic nie dąło rady , nie wiem dlaczego. Teraz jest ok. B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...