Dr_Dres Opublikowano 13 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2002 Ostatnio wygrzebałem z pod łóżka starego 486 sx(taki 486 bec co-proc.) taktowany 33Mhz :!: :!: :!: i chodzi w socket3, nawet nie wiem na jakiej to jest płycie chyba EFARczy coś :?: :oops: ale płytka chyba jest dobra bo ma 5 isa ,3 pci i oprócz slotów na simy(16mb :!: ) też na jakieś inne chyba te co były przed simami, jak się one nazywały :?: Wywaliłem wszystkie pająki :lol: , odkurzyłem podłączyłem pod starego at 200W i jechane wszystko gra nawet "scorch" i "stunts" szybko chodzi :P :P :P ale zastanawiam sie jak się kiedyś podkręcało takie 486 i czy wogule się dało a jeśli tak to do ilu 40-50 Mhz :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 13 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2002 Wywaliłem wszystkie pająki :lol: , odkurzyłem podłączyłem pod starego at 200W i jechane wszystko gra nawet "scorch" i "stunts" szybko chodzi :P :P :P Na moim sprzęcie ten Stunts nie skacze. Masz jakieś fajne trasy do Stunts'a :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Dres Opublikowano 13 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2002 Stare gdzieś się zapodziały a nowych mi się jeszcze nie chciało robić :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 13 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2002 co to historia w to możesz z przejściówką włożyć k6-2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 13 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2002 ale zastanawiam sie jak się kiedyś podkręcało takie 486 i czy wogule się dało a jeśli tak to do ilu 40-50 Mhz :D :D :DJa mam 486 DX66 (teraz niepodłączone), ale kiedyś się bawiłem w podkręcanie i poszło bez problemu na 80MHz, zworki zmieniałem w czasie pracy kompa :D i obserwowałem rezultaty chyba w info z NortonC. Może i zadziałoby na więcej, ale na płycie 80 to max - przynajmniej tyle udało się ustawić.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 13 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2002 Ja mam tylko płytę główną i procka 120MHz !!Pentium!!. Ramy sprzedałem, obudowę wywaliłem bo zajmowała za dużo miejsca, a zasilacz rozebrałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...