M79 Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Na procku sa takie gabeczki: czy mozna je usunac zeby blok lepiej dociskal do rdzenia, czy raczej grozi to ukruszeniem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 A po co? Przecie one i tak są tak miekkie, że się ginają pod cieżarem bloku czy radiatora. Kup sobie lepiej Copper-Shima - inaczej bardzo łatow proca ukruszysz, a blok będzie równo przylegał do rdzenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symbiont Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 to moim zdaniem samobojstwo po to one tam sa zeby ich nie ruszac :?: :?: (to sa gumeczki a nie gabeczki :lol: ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Ja się podpisuje pod Mikaelus'em. Zakuyp Coppershima i będziesz miał problem z głowy :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Najlepiej zostawić jak jest. Zakup cooershima może powodować nieuzasadnione słabsze działanie proca. Ojawia się to słabszym O/C, zwisami lub niewstawaniem kompa. Sprawdzone na kilku niezależnych platformach przezemnie oraz u kilku osób w forum. Ma moje oko prawdopodobieństwo złego działania coopershima wynosi 1:5. Więc nie ma dużych obaw - proca nie zepsuje a jedynie można wyrzucić pieniądze w błoto. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Najlepiej zostawić jak jest. Zakup cooershima może powodować nieuzasadnione słabsze działanie proca. Ojawia się to słabszym O/C, zwisami lub niewstawaniem kompa. Sprawdzone na kilku niezależnych platformach przezemnie oraz u kilku osób w forum. Ma moje oko prawdopodobieństwo złego działania coopershima wynosi 1:5. Więc nie ma dużych obaw - proca nie zepsuje a jedynie można wyrzucić pieniądze w błoto. Słabszym o/c? Serio, tak mi sie wydaje, że mój procek sie słabo podkręca, ale dlaczego to miała by byc wina Cooper Shima - przecież to bez sensu - powinno być odwrotnie. Gąbeczek absolutnie nie wolno zrywać, bo wtedy można skruszyć procka, a cooper shim nie będzie miał się na czym trzymać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Czlowieku: urwanie gumeczek = ukruszenie rdzenia. Nie rob TEGO!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 dokladnie gumeczki out = procek burnout :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Najlepiej zostawić jak jest. Zakup cooershima może powodować nieuzasadnione słabsze działanie proca. Ojawia się to słabszym O/C, zwisami lub niewstawaniem kompa. Sprawdzone na kilku niezależnych platformach przezemnie oraz u kilku osób w forum. Ma moje oko prawdopodobieństwo złego działania coopershima wynosi 1:5. Więc nie ma dużych obaw - proca nie zepsuje a jedynie można wyrzucić pieniądze w błoto. Ty sie z ksiezyca urwales z takimi teoriami ??? 8O ROTFL normalnie :lol: Wytlumacz w przystepny sposub, dlaczego tak sadzisz :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 to moim zdaniem samobojstwo po to one tam sa zeby ich nie ruszac :?: :?: (to sa gumeczki a nie gabeczki :lol: ) gumeczki to one maja na spodzie i wierzchu - takie cieniutkie, a to sa gabeczki ;) :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Najlepiej zostawić jak jest. Zakup cooershima może powodować nieuzasadnione słabsze działanie proca. Ojawia się to słabszym O/C, zwisami lub niewstawaniem kompa. Sprawdzone na kilku niezależnych platformach przezemnie oraz u kilku osób w forum. Ma moje oko prawdopodobieństwo złego działania coopershima wynosi 1:5. Więc nie ma dużych obaw - proca nie zepsuje a jedynie można wyrzucić pieniądze w błoto. BREDZISZ :?: Czy cos popiles?;) :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Axcel żadko piszę w ten sposób: ALE większej bzdury już dawno nie czytałem. Ale to chyba dla jaj napisałeś - Prawda?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Najlepiej zostawić jak jest. Zakup cooershima może powodować nieuzasadnione słabsze działanie proca. Ojawia się to słabszym O/C, zwisami lub niewstawaniem kompa. Sprawdzone na kilku niezależnych platformach przezemnie oraz u kilku osób w forum. Ma moje oko prawdopodobieństwo złego działania coopershima wynosi 1:5. Więc nie ma dużych obaw - proca nie zepsuje a jedynie można wyrzucić pieniądze w błoto. siakies nowe teorie sie w necie pojawiaja :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Axcel jasne a Swistak siedzi i zawija w te sreberka hehehehe mów mi jeszcze :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 ja w moim tb mialem zdjecte na rzecz IHS ala P4 :mrgreen: tera musze to jeszcze w tym durnym xp zrobic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...