ziomallz Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Witam wszystkich. Mam dość poważny problem. Od pewnego czasu w prawym dolnym rogu ekranu wyskakuje mi okienko powiadomienia Norton Internet Security "Reguły automatycznie utworzone dla Microsoft Printer Spooler Service". Okienko to pojawia się z częstotliwością ok. 1-3 sekundy i wtedy obserwuję, że użycie procesora wzrasta nawet do 100%, co znacznie utrudnia pracę na kompie. Czy ktoś wie co to może być. Dodam, że mam WinXP Pro oraz Norton Internet Security i Norton Systemworks. Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomallz Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Problem rozwiązany. Trzeba ściągnąć odpowiednią łatę ze strony Microsoftu. Łata ukazała się w sierpniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Problem rozwiązany. Trzeba ściągnąć odpowiednią łatę ze strony Microsoftu. Łata ukazała się w sierpniu. 1604328[/snapback] a jesli jest to niemozliwe (np brak polaczenia z netem) wystarczy wylaczyc ta usluge - Printer Spooler Service. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...