aerial Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 aerial > wiadomo że każdy by chciał mieć grudfosa , ale wez pod uwage że grundfos kosztuje 250 zł atman 50 zł , różnic jest dość znaczna , atman jest wyborem ekonomicznym który spełnia swoje zadanie za minimalna kase i dlatego jest popularny w WC , starcza na początek , jak sie chce mieć wc i niema się kasy na lepsza pompke to atman daje czas na zgromadzenie fundusz na coś lepszego i równoczesne posiadanie WC I tak i nie :wink: Jezeli mowa o pompce na "przeczekanie" to lepiej brac aquaela650. Starczy w 100% i bedzie cichszy i latwiejszy w wyciszeniu. Z drugiej strony mowie po czesci w desperacji bo do burczenie pompki na dluzsza mete STRASZNIE denerwuje i tak jak wczesniej 250zl na grundfosa to majatek, tak teraz nie mam juz zadnych watpliwosci :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskarro Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 (edytowane) mamy kase - bierzemy grundfosa, nie mamy, albo nie mamy jej jeszcze, to bierzemy aquaela... wbrew pozorom pompka low-endowa dobrze sie sprawdza... ewentualnie potem (apetyt rośnie w miarę jedzenia :wink: ) zaopatrujemy sie właśnie w coś kokretnego... Edytowane 15 Września 2005 przez oskarro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 (edytowane) EDIT: ----------------UPDATE LEPSZE FOTY--------------- Postarałem sie tym razem o lepsze fotografie mojego komputera, który przy okazji przeszedł małe zmiany. Please teraz o ostateczne komentarze!! DUżE FOTKI JAK ZWYKLE NA >>>>>>STRONIE<<<<<< Edytowane 22 Lutego 2006 przez Miazga82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szu_Kierownik Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 Hej No maszynka wygląda naprawde świetnie jednak i tak nie bedzie kolorowo , trzeba sie do czegoś przyczepić ... wiec .... Jedyne co mi się nie podoba to to że na rurce odpowietrzającej nie ma żadnego korka czy cuś , z jednej strony troche nieestetycznie to wygląda a z drugiej (już moje własne chore pobudki) że się przechyli coś się wyleje ale to tylko moje zdanie - zawsze mam wrazenie ze zaraz cos niedobrego sie stanie (zwłaszcza po ostatnich powodziach w moim kompie ) ) Schludnie i bez zarzutów takie moje zdanie Pozrdo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PSYLO Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 Wypas kibelek :) Fajnie wykonany, podoba mi się :) Jedynie ten odpowietrznik budzi w pewnym stopniu niepokój ;) Układ masz zalany czystym Borygo Eco? Czy jakaś mieszanka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 Co do tego odpowietrznika to bym sie nie bał, nie widze możliwości jakiegokolwiek przechylenia lub wylania sie płynu z układu. Moj szef ma nóżki i przechylić kompa co waży chyba (jesli dobrze pamietam) 25 kilo to nie jest łatwe. W układzie czyste borygo 100% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HawkEye Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 Całkiem fajne chłodzonko, choć ten wężyk odpowietrzający mnie przeraża :). Mam pytanko: co to za czarna skrzynka w koszu pod dyskami ? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 Hehe to atrapa zrobiona własnoręcznie. Jest to kawałek kartonu zgiety w odpowiednim miejscu i oklejony matą wygłuszającą. W górnej czesci zrobiłem otwór na włącznik do katod. Tez mi sie to podoba. Pod spodem ukryłem wszystkie niepotrzebne kable, bo bez tego to brzydko to wygądało. A wężk to żaden problem, dlaczego wszyscy sie tak go czepiają, nie ma możliwości zeby sie tam cos wylało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 Bo ten węzyk naprawde "straszy" ;) Kurde podoba mi sie Twoje WC, zachęciłes mnie do zmian w swoim - bedzie plagiat ;] No oprocz tego węzyka bo moja buda nie wazy 25 a tylko 19kg.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 Nie opłaca siedawać czystego borygo. Strasznie tracisz na wydajnosci w ten sposób. Przynajmniej u mnie różnica między czystym a 50/50 jest około 2 stopni, co na WC jest przepaścią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 Ja zmiany temperatury nie zauwazylem. Najpierw mialem mieszanke 1:5 (borygo:destylka) i temperatura byla raczej taka sama. Nie wiem moze sie myle, ale 100% destylki przyczynia sie do cichszej pracy pompki, bo w sumie borygo ja troche smaruje. Nie wiem, ja tak tylko podejzewam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 No z tym smarowanie napewno, bo atman mi chodzi bez zarzutu prawie rok. Ale u mnie różnica była. Być moze dlatego, że mam mocno wysilonego proca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 Hmm bede musial sprobowac z tym borygo i smarowaniem pompki, moj atman chodzi jak mały traktor.. :mellow: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 nowe foty rox ;] http://members.lycos.co.uk/chaosik/fun/foty.png Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 nowe foty rox ;] http://members.lycos.co.uk/chaosik/fun/foty.png Oj nie czepiaj sie zmieniałem pliki na serwie i teraz mi sie nie chce tutaj na forum linkow zmieniac. Bez przesady, fotki masz wszystkie na stronie i nie trzeba robic checy! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...