rhezuz Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 zrobiłem bloczek na nd z 10 mm miedzi , środek wybrałem wiertarką(w uchwycie) , ale jet nierówny pełno górek i dołków , chciałem to wytrównać frezem , a frezy(palcowe) są rózna 2 piórowe , 3( tych 3 piór nie jestem pewin moze mi sie cos pomieszało ) i 4 piórowe i nie wiem jaki bedzie lepszy , chodzi tylko o wyrównanie wnętrza bloku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kyniek Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 3 lub 4 piórkowy dna nie wyrównuj - znacznie polepszy wydajność.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 (edytowane) ja zrobilem cos takiego tylko nie mam czasu do tego zrobic zadnego topu aa na NB to sie chyba nada :] wymiary to 45x45x10 grubosc dna to ok 2-4mm Edytowane 19 Sierpnia 2005 przez pipanol-pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rhezuz Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 pipanol-pl właśnie na twoim sie wzorowałem :) tylko u mnie niema trego "podfrezowania" tylko same dzióry po wiertle i jes dosc nierówno , napisz jak ty zrobiles to "podfrezowenie" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Na NB to moze byc plaska puszka nawet =) ale wiadomo ze lepiej powiercic troche jak juz sie cos robi =) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 he to podfrezowanie zrobilem frezarka jakas stara . .:) hehe w szkole byla wiedz sie dopadlem i cos trzeba bylo pofrezowac wiedz pomyslalem czemu nie zrobic cos pozytecznego ;] hehe i wyfrezowalem .. ale jakim fresem to nie mam pojecia .. hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...