mega815 Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Mam taki problemik: Podczas grania po paru sekundach obraz zaczyna mi się dziwnie łamać(latają jakieś czarne pasaki) i zaraz albo się zawiesza albo restartuje. Włączyłem dla testu 3dmarka 03 bo myślałem że to wina sterów od grafy ale okazało się że podczas testów grafiki nic się nie dzieje a dopiero podczas cpu test zaczynają się pojawiać te objawy. Mój sprzęt to Amd 64 3000+, płyte na Nforce 3 Gigabyta, 2x256MB DDR kingston, radeon 9550. Bardzo prosze o jakieś dobre porady co powinienm zrobić z tym problemem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Jaki masz zasilacz (przy okazji napięcia) i temepratury. Przechodzi prime :>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Sprzet chodzi na default czy przetaktowany. Jakie ustawienia pamieci Jaka zasilka Jakie chlodzenie Jakie temperatury Jakie napiecia :] Tyle mi wystarczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 No i zepsułeś mi ;] litanie chyba trzeba szablon zrobić ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mega815 Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zasilacz standart 300W, sprzęt chodzi na fabrycznych ustawieniach zarówno pamięć jak i procek, chłodzenie to też standart orginalny amd, a temperatura według biosu jest prawidłowa. Co do napięć to teraz nie wiem bo to jest komputer mojego znajomego i dopiero wieczorem będę mógł sprawdzić. Czyli wina może leżeć po stronie zasilacza? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 na 70% pozostale to wina karty/wejscia agp. napiecia zmierz miernikiem. i zmien tytul watku na bardziej przejzysty. bo dziwny problem odnosic sie moze do 90% tematow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Uruchom torture test w prime ;] jak zasilacz nie wyzionie ducha sami i nic przy okazji Ci nie poleci to ok ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...