Jacek Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Zna ktoś adresy dfo darmowych serwerów z obsługą php i mysql'a?? Wiem że takie są bo miałem konto na jednym z nich tylko gdzieś zapodział mi się adres :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 szukaj, niedawno bylo to poruszane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=137...2&highlight=php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 O dzięki za link. Szkoda tylko że ta www.central.pl nie chce się otworzyć :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 qrcze juz to chyba pisalem... www.xo.pl - jest 10 MB z php i MySQL tylko trzeba do nich napsiac ze sie chce bazy a tak to konta sponsorowane i nawet szybko to smiga... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...