dade Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Czesc ludziska Mam pewien problem z trojanem (jakis exploit) Jak skanuje nodem win 98 to w katalogu internet temporary files\cntent.ie5\... wykrywa mi trojana. Jak zagladam do internet temp files to jest pusty powiedzcie mi jak sie pozbyc tego dziadostwa? z gory dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 skoro cos wykrywa to nie moze byc pusty <_< moze zobacz jak sie plik zwie (ten trojan) i wejdz pod dosem albo sproboj innym antyvirem/antytrojanem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość obibok1 Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Najlepiej z dyskietki startowej :) POZDRO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ebranox Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 >ad-aware personal< >hijackthis< i >log analyzer< do niego, to taka stronka ktora ci pomoze pokazac co masz zlego w kompie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...