Mr.Martin Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Witam Chcialbym sie doiwdeizec czy plyty glowne na chipsecie 945 i 955 pod pentium 4 D ( dual core) wymagaja wtyczki ATX12V czteropinowej czy juz osmio pinowej ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vtg Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RE5ET Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Witam Chcialbym sie doiwdeizec czy plyty glowne na chipsecie 945 i 955 pod pentium 4 D ( dual core) wymagaja wtyczki ATX12V czteropinowej czy juz osmio pinowej ? 1599860[/snapback] ello a Ja mam pytanko do "kolegi" :-D jaka masz temperaturke na CPU ;) w spokoju i depresji oraz :P jak masz ustawione pamiatki :-P CL-RCD-RP-RAS Ps. za odp bardzio dzekuje ;) hehu hehu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vtg Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 jaka masz temperaturke na CPU ;) w spokoju i depresji ... 1600590[/snapback] W depresji to lepiej nie sprawdzac temperatury ... bo mozan kompa za okno wyrzucic. LOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Martin Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 ello a Ja mam pytanko do "kolegi" :-D jaka masz temperaturke na CPU ;) w spokoju i depresji oraz :P jak masz ustawione pamiatki :-P CL-RCD-RP-RAS Ps. za odp bardzio dzekuje ;) hehu hehu 1600590[/snapback] Wiec tak temp w idle to 42 C ( wedlug abita bo abit podwyza temp o iles tam stopni ) stress to 58 C ( tez wedlug abita ktory zawyza) Wentylator frezer puszczony na 1500obr/min , z tylu wentyl 120mm puszczony na 7V Pamiatki ida w stosunku 1:1 z prockiem - tymingi 3-4-4-8 ( max jakie da sie ustawic , napiecie na pamiatkach to 2.65V Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...