cheeroke Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Power on i... biały ekran, bez żądnych pisków czy innych "emocji" co więcej biały ekran pojawia się ( i nie znika) jeszcze - jak mi sie wydaje przed załadowaniem biosu. Ale nie wiem czy na pewno bo odrazu właśnie jest biały ekran. Czy może ktoś widział coś podobnego, co to może być? pozdrawiam "che" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 (edytowane) Power on i... biały ekran, bez żądnych pisków czy innych "emocji" co więcej biały ekran pojawia się ( i nie znika) jeszcze - jak mi sie wydaje przed załadowaniem biosu. Ale nie wiem czy na pewno bo odrazu właśnie jest biały ekran. Czy może ktoś widział coś podobnego, co to może być? pozdrawiam "che" 1600030[/snapback] Karta graficzna nie moze wyslac do monitora sygnalu "koloru bialego" dopoki wogole nie wstanie plyta glowna, wyglada na awarie karty graficznej lub monitora. Na poczatek wsadz jakakolwiek VGA moze byc stara na PCI, jak komp wstanie to juz dalej bedziesz wiedzial co robic. P.S. A jak nie masz innej grafy to samo wyciagniecie tej (teoretycznie padnietej) powinno spowodowac ze komputer bedzie 'piszczal' , tak czy siak juz wiesz co robic to do dziela ;) Edytowane 18 Sierpnia 2005 przez best-boy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Raczej karta graficzna jest zepsuta. Sprawdź kabel łączący grafe z monitorem . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...