Wyszek Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Siema. Niedawno na urodzinki dostałem myszke laserową. I nie wiem czy to jakieś wiechy czy od biórka ale czasami mi się wskaźnik rusza jak chcem coś nacisnac np: o.k A czasami to myszka po całym monitorze lata :> . Odpiszcie mi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 mozesz miec problem z elektronika w srodku. przydaloby sie spytac kogos w skleie gdzie ja kupiles. ja mialem a4tech www-11 i mialem to samo (tylko ze myszka zwykla). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Laserowa mówisz ciekawe :) Morzesz mieć jakieś zakłucenia i daltego ci lata po ekranie tak wogule to jak byś mógł to napisz co to zamyszka np. jaka firma :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...