Mateusz_ok Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=15191 jest wporządku ?? do tego mam zamiar kupić athlona 64 3000+ Venice oraz kingmaxy hardcore 500mhz i czy uda mi się wyciągnąć 2400MHZ ?? (z tegto co wiem to dla proca spokojnie 2600mhz) Z góry wielkie dzięki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BilGejtZZZ Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 (edytowane) TUTAJ masz całą listę płyt głównych, które są CONAJMNIEJ DOBRE, mają AGP (x8 lub x8 Pro), najlepsze chipsety (nForce 3 Ultra i Via K8T890) i świetne możliwości podkręcania. Ogólnie także są bardzo dobre. Niestety nie obsługują SATA2 i (chyba) NCQ, ale przy codziennym korzystaniu nie odczujesz różnic. Najlepszym wyborem chyba będzie Gigabyte GA-K8NS Pro-939. Jest tańsza od Epoxa, ale wcale nie gorsza. Edytowane 18 Sierpnia 2005 przez BilGejtZZZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...