RE5ET Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 (edytowane) Ello Jestem Ciekaw czy ktos posiada Kingston KVR400X64C3A/256 na kosciach ProMos V58C2256804SCT5B !!! Hehu hehu I jak to loto --> odczyt, zapis, oczekiwanie (jak cos wyniki chcial bym z everest`a) Bo zauwazylem, moze sie myle ze u Kingston goruja "Hynix" :-| Ps. http://re5et.w.interia.pl/ <---moje wyniki Edytowane 18 Sierpnia 2005 przez RE5ET Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 u kingston'a hynixy są żadkością... promos nie jest nieczym ekstremalnym :? można rzecz, że te kostki są słabe BTW Najlepsze kostki w Kingston Value to Winbond'y, Samsung'i TCCC oraz Micron "G" :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RE5ET Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Xtreme Addict napisał(a): u kingston'a hynixy są żadkością... promos nie jest nieczym ekstremalnym :? można rzecz, że te kostki są słabe BTW Najlepsze kostki w Kingston Value to Winbond'y, Samsung'i TCCC oraz Micron "G" :wink: 1603504[/snapback] łeeeeeeeeeee to niezle a ja ciaogle tylko slyszalem o Hynixach ;-P i dlatego bylem zabity :P "promos" ..... dzieki ze sprowadziles mnie na ziemie <hehu hehu> :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matdys Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 RE5ET napisał(a): łeeeeeeeeeee to niezle a ja ciaogle tylko slyszalem o Hynixach ;-P i dlatego bylem zabity :P "promos" ..... dzieki ze sprowadziles mnie na ziemie <hehu hehu> :rolleyes: 1610011[/snapback] Slyszales o hynixach bo sa dobre Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RE5ET Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 ello Ja narazie jestem zadowolony :] ale wiem jedno wzyciu juz zadnych eliksirow (na poczatq z braq kasy byly .... totalny kshak) hehu hehu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...