Gość Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 :((( a ja mam pod biurkiem... ech swietna sprawa tak w ogole. polecam przejrzec i czekam na komentarz :D http://www.moded-kompz.net/modules.php?op=...owcontent&id=19 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 :((( a ja mam pod biurkiem... ech swietna sprawa tak w ogole. polecam przejrzec i czekam na komentarz :D http://www.moded-kompz.net/modules.php?op=...owcontent&id=19 to chyba widzał większosć userów, post jest na main stronie tweak.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 hehs sorki :-/ na main nie zagladalem ostatnio tylko na samo forum... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OBcY Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 cze zah, widze ze ty tez jestes z Łodzi :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Ja mam budę na biórku i faktycznie tak jest lepiej. Fajnnie wygląda chromowy wiatrak - może sobię chłodnicę podświetlę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OBcY Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 ja musze sobie zrobic modyfikacje calego biurka, albo i pokoju zeby kompa postawic wysoko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanghoy Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Heh myślałem,że coś nowego... ;/ ja mam kompa bez obudowy,bo szkoda mi kasy na wiatraki ;),a tak mam lepsze chłodzenie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 a ja ma na biurku i fatycznie jest spox, teraz mi wlasnie trzeba jakies swiecidelko do srodka moze diody LED ? no ale to przyszlosc... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 a ja mam do h**a pana na dole i jestem z tego powodu bardzop n iepocieszonyy. Zamierzam jakos na szybkosci wsadzic to wszystko sobie na góre ale musze se biureczko przerobic. Poki co nic nie widze z mojego ukochanego komputerka :(:(:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 a ja mam 2 kompy na stole pingpongowym :) i mam full miejsca oprocz tego stoja tam 15' i 19' 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N!ck Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 je nie moge ale problem, jakbyś miał monitor pod biurkiem albo mysz zwisającą z sufitu to byś sie mógł martwic. a tak szczerze to dla mnie jest lepiej jak stoi pod biurkiem przynajmniej nie widze tego grata, bo czasami mam go juz dość, i jakby stał na biórku to jestem pewien że byłby juz pod... oknem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...