oswaldini Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 (edytowane) Minęło 1,5 roku od kupna nowej płyty proca i chłodzenia, czas na małą zmiane. Chce zakupic jak w tytule ABITA NF7-S 2.0 i Zalmana 7000B. Sa różne opinie ze chłodzenie sie niemiesci :mur: a inni mówia ze sie miesci, na stronie zalmana pisze iz to chłodzenie z nf7-s niewspółgra :sad: . Jak to jest naprawde, da sie załozyc czy nie?? Myślałem tez o Pentagramie 120 CU+ (138mm x 138mm) ale niezmiesci mi sie w obudowie na nf7-s bo gniazdo jest przy krawedzi :( no a zalmanik ma 109mm x 109mm, no i zalman jest do 2400MHz a pentagram do 2200MHz. Aha a co do NB jeszcze czy przy 7000B zmiesci sie jeszcze niebieski lub złoty zalman na NB na nf7-s 2.0???????!!!!!!! Z góry dzieki za odpowiedź Sorka wiem ze to juz było ale wszedzie pisza o 7000A !! ja chce 7000B. W sumie jaka jest różnica???? Wiem ze chodziło cos z zapinka bo problemy były Edytowane 18 Sierpnia 2005 przez oswalddini Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Tu masz przykladowe fotki co nie pasuje i trzeba spilowac zapinke. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oswaldini Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 (edytowane) o super spoko teraz wiem co trzeba odciac, aha apropo tych dwukolorowych zapinek, niemozna ich zamienic?? widze ze niesa takie same, jedna (od strony kondesatorów - srebrna) jest dłuższa, gdyby je zamienic nietrzeba by moze nic piłowac ?? chodzi mi o to zeby zamienic te zapinki ze soba, wtedy niebieska krótsza była by od kondesatorów A co z ta wersja 7000B jakie to sa dokłądnie różnice?? Edytowane 18 Sierpnia 2005 przez oswalddini Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Autorowi tematu radze: 1. poszukac troche bo walkowali ten temat kilkakrotnie 2. zmiejszyc sygnaturke Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...