e!Gr00bY Opublikowano 13 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2002 Czym zwolnic mojego wiatraka tj. Coolmasterka jakiegoś. Całość jest kontrolowana przez SIS645 (MSI 645ULTRA)? Jakiś program obsługuje ten chipset? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 13 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2002 Speedfanem juz probowales ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 13 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2002 No dobra mam go. Mogę wybrać procent prędkości, ale jak <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> zastosuj? Bo nie ma różnicy w prędkości. Chipset wykrył poprawnie :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 13 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2002 nie ma czegos takiego jak zastosuj, zwalniasz waitrak "od reki". a jesli nie zwalnia, to niestety... raczej nie dziala. probowales wszystkie Fan'y zmniejszac? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 13 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2002 No nie zwalnia. A wiatraka na złącze to wiatrakowe mam jednego. Zaraz podepne drugie pod drugie złącze może chociaż jego zwolni. Bo jak nie to FANMATE :-( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 13 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2002 Gr00bY Mazur"]No nie zwalnia. A wiatraka na złącze to wiatrakowe mam jednego. Zaraz podepne drugie pod drugie złącze może chociaż jego zwolni. Bo jak nie to FANMATE :-(Jaki masz cooler ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 13 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2002 Coolmaster. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 13 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2002 Gr00bY Mazur"]Coolmaster.Bo mi tez nie dziala speedfan ale to dlatego, ze mam Volcano i on ma czujnik temp., ktory przeszkadza w prawidlowym dzialaniu zwolnien wiatraka :( Ale w Twoim przypadku to nie wiem czemu nie dziala ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 13 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2002 Sprobuj jeszcze CPUcool w najnowszej wersji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 13 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2002 Kaeres - cpu cool chyba nie ma w ogole sterowania wiatrakami (?) przynajmniej ja nie widze A czemu mi nie dziala SpeedFan??? Jest napisane kurde, ze wspolpracuje z plytami kt133a, to co jest? ide sie bawic chyba kablami.. puszcze go na 9V i bedzie mial za swoje ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 13 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2002 Kaeres - cpu cool chyba nie ma w ogole sterowania wiatrakami (?) przynajmniej ja nie widze A czemu mi nie dziala SpeedFan??? Jest napisane kurde, ze wspolpracuje z plytami kt133a, to co jest? ide sie bawic chyba kablami.. puszcze go na 9V i bedzie mial za swoje ;) Dlatego napisalem ze w najnowszej bo w niej juz jest fanmate :) Nie meczcie sie szukajac tylko wlazic tutaj :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 13 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2002 tam nie ma takiej opcji :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 13 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2002 kiedys mialem taki prog co niby mozna bylo zmniejszac obroty ale w rzeczywistosci mozna bylo je tylko ustaic na mxa albo wylaczy calkowicie wiatrak :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...