Skocz do zawartości
Rob@k

Lcd Do 1000 Zl

Rekomendowane odpowiedzi

Mam zamiar kupic jakis monitorek 17" Lcd do max 1000 zl.

Poszukalem troche i znalazlem 4 ktore sa dostapne u mnie w miescie w cenie poznizej 1000 zl.

PHILIPS

BENQ

LG

AG NEOVO

Monitor bedzie sluzyl glownie do gier, ogladania filmow czyli do zastosowan domowych.

Ktory wedlug was warto kupic.Moze jakies inne propozycje??

Pozdro.

Edytowane przez Rob@k

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko ze ja mam na monitor maksymalnie 1000 zl i ani zlotowki wiecej (chyba ze nie pojade na zlot Tweak'a ;])

U mnie w miescie AG Neovo M-17 jest w tej chwili za 899 zl.Warto??Niby 12 ms i pozostale parametry tez dobre tylko w sieci jest bardzo malo testow.

Spotkal sie kiedyc ktos z tym monitorem??Jak wypada w grach i filmach??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poszukaj na forum tematów o Philipsie troche sie udzielałem tam, Philipsa pare sztuk sprzedałem i polecam monitor mam go w domu i działam na nim przyjemny w gry gra sie bezproblemowo też 12 ms jest, a co do AG NEOVO widziałem siedziałem przy nim kilka dni pobawiłem i spodobał mi sie nawet fajny ma wygląd a co do gier filmów to praktycznie to samo co Philips czy Samsung jak dla mnie żadnej różnicy jeśli masz u siebie w mieście pod nosem go to kupuj szybko bo po wakacjach ceny pójdą w góre pewnie troche, a z monitora napewno będziesz zadowolony nie ma jak LCD oczy nie bolą nie męczą się ja osobiście polecam ten monitorek parametry dobre, wygląd super, firma ta jest mniej znana u nas za to za granicą jest znana i ceniona.:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi