seemen Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Często w grach wyścigowych mam ekran zlaany jakiś kropkowanymi kwadracikami , nigdy nie podkręcałem karty , mam najnowsze sterowniki , mam kartę GeCube radeon X700pro PCI-e 128mb, załączam screena. Pomóżcie co to może być... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o-skar Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 cos mi sie wydaje ze masz jakis uszkodzony egzemplarz - pamieci musza sie przegrzewac, skoro masz szachownice skoro nie podkrecales, masz jedno wyjscie - gwarancja... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fxjg555 Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 oddaj na gw.... widac ze uszkodzone... moze sprubuj na innym kompie (...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mendezX700 Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 jeśli nie bawiłeś się w OC to tylko karta uszkodzona oddaj na gwarę:)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowalek_losu Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Takie cos zdarza sie przy O/C karty.Jezeli nie kreciles spokojnie wymienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...