SETHH1 Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Witam Nie wiem jakim progsem przetestować pamięci, żeby upewnić się, że są w 100%, zapuszczałem memtest86 (nie wiem czy dobre napisałem), przy standardowym teście kilku godzinnym nic nie znalazł, ale jak zmieniłem ustawienie MEMORY SIZE ze standart na bios all, to od razu wywaliło czerwone pole i błędy. Tą samą dyskietkę zapuściłem u kumpla na innej płycie i innych pamięciach i też po zmianie w/w ustawień zaczął sypać same błędy; U siebie testowałem na płycie Gigabyte Ga-K8ultra 9 a pamięci to 2 X Kingmax Hardcore PC500, konfiguracja kumpla to Asroc pod soc. A + Kingstone Pc 400 (jego pamiątki są 100% dobre) Szukam programu, który stwierdzi na 100% czy pamięci są ok :) Gdzie taki znaleść, na jakich ustawieniach uruchomić i na jaki czas?? Będę wdzięczny za każdą podpowiedź Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RE5ET Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 hehu hehu ello zapodaj sobie (klikni--->) MemTest 3.2 powodzonka <hehu hehu> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 goldmemory- znacznie lepsze od memtestu. Jak przejdzie to są na 1005 sprawne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...