Ebranox Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 (edytowane) Siema! Mam pewien problem nie moge usunac karty sieciowej z menadzera urzadzen a najciekawsze jest to ze niemam jej w kompie... Wyswietla mi sie komunikat "Nie mozna odinstalowac urzadzenia. Urzadzenie moze to byc wymagane do rozruchu komputera." Jest jakis program dzieki ktoremu mozna odinstalowac to badziewie? Z gory dzieki za pomoc P.s to urzadzenie widac dopiero jak wybierzemy widok>pokaz ukryte urzadzenia Edytowane 18 Sierpnia 2005 przez Ebranox Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość obibok1 Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 To lepiej tego nie usuwaj. To jest pewnie domyslne urzadzenie Windy i jego usuniecie moze pozostawic nieporzadane skutki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 To nie jest przypakiem karta Sieciowa 1934? Jeśli tak - to znaczy, że to zwykłe FireWire - i nie odinstalujesz - możesz wyłączyc w BIOSI'e. Ewentualnie - jest to po prostu zintegrowana karta sieciowa na płycie głównej - którą wyłączyc możesz w Biosie. Dopiero potem sie możesz bawić w odinstalowywanie. Tak ja uważam ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 hehe.. ja mam już 6 kart zainsatlwoanych w kompie mimo że mam tlyko 2 :D... mi tez sie to eni chciało odinstalować... to olałem to i niech se siedzi.. mi tam nie przeszkadza :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ebranox Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 ech pewnie tez to oleje... ale co do karty to jest to RTL8139... niemam zadnej zintegrowanej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...