wadim Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Witam wczoraj doszedl do mnie używany laptop noi widze (5) plam ktorych praktycznie nie widac dopiero na bialym sa one bardziej biale niz inne elementy, ciekawi mnie czym to moglo być spowodowane, moze od klawiatury?? Nie przeszkadza to w jakism urzytkowaniu ciekawi mnie aby czy zaraz nie wyskocza nastepne, co o tym myslicie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 (edytowane) To są wady matrycy monitora!!! Wydaje mi się, że nazywa się je hot pixelami albo jakoś podobnie. Tylko najlepsze firmy gwarantują, że przez cały okres gwarancji nie zobaczymy na wyświetlaczu czegoś takiego! Nie wydaje mi się, aby czegoś takiego mogło przybywać, chyba że matryca jest faktycznie trefna. Edytowane 18 Sierpnia 2005 przez mrjeremiasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 To dobrze :) pocieszyles mnie bo mi to nie przeszkadza praktycznie tego nie widac wiec jest Oki a ten Laptopik naprawde dobra inwestycja :D oczy mi sie praktycznie nie zmeczyly hehe a juz dzis 10h przed kompem zobaczymy co bedzie po 14 bo tyle mam zamiar dzis spedzic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeQuila SunRise Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Takie plamy jasniejszych miejsc przy wyswietlaniu jasnych jednostajnych obrazow (w innym przypadku trudno je zauwazyc) sa czeste nawet w nowych laptopach, wiec nie masz sie co przejmowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...