takesi Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 (edytowane) Witam ! Mam taki mały problem, nie wiem jaką teraz płyte główna wybrać do mojego procka Intel Pentium 4 Northwood 2.4 ( spaliłem płyte Solteka tą w podpisie ) Nie mam wogóle pojęcia jaka teraz będzie najlepsza do o/c :/. Najlepiej taką co by proc poszedł na wiecej niz 3.0ghz, ponieważ w tamtej płycie moglem tylko podkrecic do 3.0 :( Pozdrawiam Edytowane 18 Sierpnia 2005 przez takesi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 (edytowane) Abit IC7 :wink: albo Dfi na i875 ale podobno miała jakies problemy z FSB albo z napięciami :rolleyes: niewiem dokładnie za to chyba rev.B czy drugi model nie miał tych problemów cos o tym było chyba nawet gdzieś na tym forum edit----> o Dfi TUTAJ Dfi i875 TU Abit IC7 TU Abit IS7 TU Edytowane 18 Sierpnia 2005 przez surix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 z tym dfi ogulnie bylo duzo problemow znawcy ich nie polecaja IC-7 jak masz kase albo IS-7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 z tym dfi ogulnie bylo duzo problemow znawcy ich nie polecaja IC-7 jak masz kase albo IS-7 1600947[/snapback] nigdy nie miałem Dfi no ale były własnie takie opinie potwierdzam przedmówce IS-7 lub IC-7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feos Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Ja mimo wszystko polecam DFI kierując się stosunkiem ceny do możliwości. To naprawdę dobre płyty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_ice Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Ja mimo wszystko polecam DFI kierując się stosunkiem ceny do możliwości. To naprawdę dobre płyty. 1606871[/snapback] Dobre sa, ale IC7 jest najlepsza :P pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 hea a ja wlasnie wykrecilem swojego na 3,4 :D he co o tym sadzicie .. na Abicie IC7-G :D hehe reszte macie w podpisie :) wiedz masz zywy dowod :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balu Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 MSI 845E Max 2 BLR :) P4 2400 @ 3,06 (18*170) :) I działa :) I się kręci na BOXie :) Nawet fajnie :) A kosztuje na allegro 40 zł :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beckson Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Abit IC-7 albo IS7 - pewny i dobry wybór. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Abit IC-7 najlepsza płyta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluszek Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 A jaką płyte do 300zł pod intela? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_ice Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Abita IS7 poszukaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...