AMDFun Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Ściągnąłem starowniki do Linuxa z http://www2.ati.com/drivers/linux/ati-driv...ler-8.14.13.run odpaliłem w konsoli sh ati-driver-installer-8.14.13.run no i niby się zainstalowało, tylko że nie widzę żadnej różnicy. Czy kotoś mi może pomóc? Jestem początkującym userem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 A zedytowałeś według wskazówek plik /etc/X11/xorg.conf ? Lub inny w zaleznosci jaki masz X serwer (/etc/X11/XF86Config, /etc/X11/XF86Config-4)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMDFun Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Znalazlem blad. Okazuje sie, ze mialem blednie skonfigurowany TVOut Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Generalnie jeśli chodzi o sterowniki ati w linuksie to można je o kant rzyci potłuc. Nie nadają się do niczego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwarek Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 A zmienileś config (xfree lub xorg co tam masz). Polecenie fglrxconfig o ile dobrze pamiętam. Aby sprawdzić czy masz akceleracje sprawdź fgl_glxgears powinno sie kręcące pudełko pokazać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...