ciano Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Mam takie problem, że po kilkunastu minutach pracy na komputerze komputer zaczyna "żęzić" - w menedżerze urządzeń odczytuję, że zużycie procesora wynosi 100%. Nie chodzą programy, które mogły by w takim stopniu zmniejszyć jego pracę. Sformatowałem dysk, ale to również nie pomogło. Czy miał ktoś podobny problem i jak jemu zaradzić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto56 Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Płyta Procesor Pamięci Może być wszystko , widzisz tu jakąś wróżkę ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_szymono Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Napisz może jaki proces tak zajmuje procesor. Taki objaw to najczęściej spyware. Masz może jakiś program do jego usuwania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Wyciągnij bateryjke z płyty głównej (bios). Sprawdz mi to pomogło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 wirus pewnie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RE5ET Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 (edytowane) :oops: ELLO <HEHU HEHU> A ja na to jak na lato :D mowie wam to promieniowanie kosmiczne :D ...] :oops: Edytowane 20 Sierpnia 2005 przez RE5ET Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Wyciągnij bateryjke z płyty głównej (bios). Sprawdz mi to pomogło. 1601297[/snapback] Tak, wspanialy pomysl. :blink: Tak jak juz napisala jedna os. jakis proces ci zjada zasoby, wez zobacz w menadzerze co to jest i ubij. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Tak, wspanialy pomysl. :blink: Tak jak juz napisala jedna os. jakis proces ci zjada zasoby, wez zobacz w menadzerze co to jest i ubij. 1604784[/snapback] moze to to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Tak, wspanialy pomysl. Tak jak juz napisala jedna os. jakis proces ci zjada zasoby, wez zobacz w menadzerze co to jest i ubij. 1604784[/snapback] Taa tylko czasmi jest to program systemowy i jak go "ubijesz" to Ci sie komp wyłączy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Po co zgadywać - ciano po prostu napisz co to za proces tyle zabiera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerd Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 LOL procek ci sie skonczyl? jest zuzyty? popraw na uzycie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 LOL procek ci sie skonczyl? jest zuzyty? popraw na uzycie :D 1604913[/snapback] ? Powiem jedno najlepsze na takie cóś jest format c: i dziękuje ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 ? Powiem jedno najlepsze na takie cóś jest format c: i dziękuje ;] 1604918[/snapback] reset biosa i format - zawialo amatorszczyzna :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 reset biosa i format - zawialo amatorszczyzna :D 1604975[/snapback] Format to był żart... Co do restartu biosa to mi akurat pomogło... Jak jesteś taki "spec" to pokaż co potrafisz. Każdy jest dobry w pisaniu... <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Format to był żart... Co do restartu biosa to mi akurat pomogło... Jak jesteś taki "spec" to pokaż co potrafisz. Każdy jest dobry w pisaniu... <_< 1605208[/snapback] juz pokazalem.. moze to 1604798[/snapback] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beckson Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Napisz czy masz jakiś program antywirusowy? Wydaje mi się, że to jakiś wirus albo spyware. Wyciąganie bateryjki tu nie pomoże. Najlepiej to przeskanuj kompa np. Norton Antivirusem i to powinno załatwić sprawę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...