RevilCO Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Chce kupić w miare dobry player. Zaczynalem do 350zł ale teraz widze że nie da rady w tej cenie kupić na tyle dobrego playera abym byl zadowolony z niego. Najważniejsze jest: 1. żeby mial minimum 512MB pamięci (lub mniej, np 256Mb jeśli jest rozszerzalna) 2. Dobrze odtwarzał mp3 z odpowiednio wzmocnionymi basami 3. Dobre radio 4. i Dobry dyktafon. Z tego co slyszalem to do tego najlepszy jest iRiver, ale... ...moge wydać max 500zł i nic więcej !!. Czy ktoś moglby mi doradzić czy wybrac ERGOTECHA (podobno ma bdb dyktafon, i reszta tez nie najgorsza - ale pewności nie mam), czy MPIO FL100 512MB? (ktory ma mozliwosc rozszerzania pamięci). Ale za to nie wiem jak u niego z dyktafonem i z całą resztą. Naczytalem sie roznych rzeczy i mam zamieszanie w glowie - wyszlo mi że najlepiej kupic iRivier-a albo iAudio za 800zł....czyli jak dla mnie by byl wniosek na dzien dzisiejszy: NIE KUPIC NIC. HELP ME!! - osoby ktore mialy do czynienia z 2ma odtwarzaczami z tytulu mojego wątku. (tylko nie piszcie zebym poczekal i kupił droższy lepszy, musze kupic wkrótce max do 500zł) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 kup irivera 512MB za 570zł on nie ma wad... warto dołożyć te 70zł szybko ci się zwróci w nim nie trzeba wymieniać słuchawek ;) POzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SBeNder Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Ja niestety nie moge sie wypowiedziec na temat tych odtwarzaczy (nie widzialem na zywo nie dotykalem) wiecej mam nawet ten sam problem zastanawialem sie nad SanDisk Sansa i MPIO FL100 Oba modele maja slot na karty pamieci Z tego co sie rozejzalem to MPIO jest lepszy pod wzgledem estsetyki jakosci dzwieku i jakosci wykonania nie wykrywa go jednak jako dysk wymienny ma mniejszy wyswietlacz i USB tylko 1.1.Ja jednak sklaniam sie ku MPIO SanDisk jest za bardzo plasiikowy a Irivery to nawet nie wiem czy sa na karty pamieci a jesli to napewno nie w tej cenie.Moje spostrzezenia oparte sa jednak na przeczytanych recenzjach i zdjeciach moge zapodac jakies linki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 kup irivera 512MB za 570zł on nie ma wad... warto dołożyć te 70zł szybko ci się zwróci w nim nie trzeba wymieniać słuchawek ;) POzdr. 1604873[/snapback] iRivera polecam, ale nie zgodzę się... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdanek Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 polecam odtwarzach mpio. sam mam model fy100 z 256 mb bez rozszerzania... i bardzo go sobie chwale... dyktafon bardzo dobrze sciaga nawet cichsze dzwieki, z radiem troche gorzej w pomieszczeniach, ale jakos dtwarzacza mp3 jest piekna, ten model w rank., chipa wygral z iriverami np wiec to cos znaczy, dlatego go wtedy tez kupilem, mam go rok i wad nie widze, po za za mala iloscia pamieci juz dla mnie...ale to norma ile by jej nie bylo :) goraco polecam mpio! dalem z niego ok 650 zl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SBeNder Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 No ja tez juz sie zdecydowalem na MPIO szczegolnie ze juz chodza od 320 do 500 zyli z 512 tylko brac a pozatym swietnie wyglada i ma jakies tam nagrody @zdanek Jako uzytkownik mozesz powiedziec jak jest z transferm plikow konkretnie czy nie wykrywa go jako dysk (moze zmiana firmwaru by pomogla ) zmieniales moze soft bo podobno nie warto ale to tylko zaslyszna opinia.i jeszcze jedno slyszalem ze podobno nie mozna zgrac plikow z odtwarzacza do kompa. I jeszcze wazna sprawa jesli uzywasz kart pamieci czy mozna wgrac pliki bezposrednio na karte i czy formatowales moze karte po zakupie bo podobno nie mozna tego zrobic na kompie podlaczonym do playera tylko bezposrednio w czytniku kart Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...