mis87 Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Witam Mam pewien problem z monitorkiem PHILIPS 105S, otóż kupiłem go od znajomego i od samego poczatku obraz wydawał mi się przyciemnawy.. nie da się normalnie oglądać filmów, zdjec.. ktore u znajomych wyglądaja normalnie a u mnie sa nienaturalnie sciemnione.. Poradziłem sobie z problemem (ale tak na odpiepsz..) czyli zainstalowalem detonatory do NVIDIA no i tam pojasniłem obraz.. ale wiadomo ze to nie jest to samo to fabryczna, dobra jasnosc obrazu.. w potencjometrach jasnosc jest na maksa.. moze ktos wie o co chodzi z jasnoscia? POWIEM TYLE ZE JESTLI CHODZI O MONITORY TO JESTEM LAIK Nie wiem co się dzieje ale czasami mam też taki problem, np. brat wyloguje się z logowania w WIN XP i monitor się wyłącza, nie ma obrazu, swieci się tylko pomarańczowa lampka, nie pomaga właczenie i wyłaczenie monitora przez GUZIK, z niektorymi grami jest podobnie.. włączam, jest dzwiek i monitor się wyłacza i swieci się pomarańczowa lampka.. wtedy pomaga tylko RESET KOMPUTERA... Prosze Was o pomoc i wyrozumiałość:( Pozdrawiam i zycze dobrej nocy mis87 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masaccio Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Kineskop siada prawdopodobne dlatego taki ciemny jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mis87 Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Obawialem sie najgorszego.. i tego samego :) Aczkolwiek trudno.. pozostaje mi regulacja programami Nvidia - jest to troszke uciazliwe :/ No ale coz zrobic :( Agrr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnDoe Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgadzam się z @Masaccio kineskop siada. Moja znajoma ma dokładnie ten sam model monitora i te same objawy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sigard Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Wogóle jaki jest sens kupowania takiego monitora? No chyba, że wcześniej miałeś czarnobiały :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Jedna nie miła wiadomość w końcu się wypali do końca ;/. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...