gomes Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Witam. Kupilem wlasnie amplituner jak w temacie i tam gdzie pisze speakers jest A i B. Jak wlacze obydwa to nic nie gra ... tylko sluchawki. A pojedynczo gdy wlacze samo A lub samo B to gra ok. Moje pytanie czy da sie zrobic aby gralo i A i B ( 4 kanaly) rownoczesnie ???? czy to juz taka konstrukcja. Druga sprawa to surround - co ta funckcja daje ?? :] I ostatnia jaka moc ma ten wzmacniacz ?? Za odpowiedz z gory tnx. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnyKapiszony Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Przedmiotem aukcji jest Amplituner firmy SONY Typ: STR-AV 220 Amplituner jest w stanie idealnym! DANE TECHNICZNE: Możliwość podłączenia 4 kolumn. Funkcje: Bass, Treble, Balance Dźwięk: Stereo, Surround, DBFB (podbicie basu) Wyjścia: Video, Tape, Cd, Tuner, Phono, słuchawkowe Możliwość zapamiętania do 20 stacji radiowych (fale FM oraz AM); Możliwość podłączenia głośników o impedancji od 4 do 16 Ohm; Produkcja: Korea Wymiary: SZ43, G26.5, W10.5 Waga: 5 kg Kontakt: tel. 507704560 gg.3861936 Bardzo chętnie rozważe zamiane np. za nowszy sprzęt( z moja dopłata) lub za jakąś wieże!! Rozważe każda oferte!!! info z jakiejs aukcji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gomes Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Przedmiotem aukcji jest Amplituner firmy SONY Typ: STR-AV 220 Amplituner jest w stanie idealnym! DANE TECHNICZNE: Możliwość podłączenia 4 kolumn. Funkcje: Bass, Treble, Balance Dźwięk: Stereo, Surround, DBFB (podbicie basu) Wyjścia: Video, Tape, Cd, Tuner, Phono, słuchawkowe Możliwość zapamiętania do 20 stacji radiowych (fale FM oraz AM); Możliwość podłączenia głośników o impedancji od 4 do 16 Ohm; Produkcja: Korea Wymiary: SZ43, G26.5, W10.5 Waga: 5 kg Kontakt: tel. 507704560 gg.3861936 Bardzo chętnie rozważe zamiane np. za nowszy sprzęt( z moja dopłata) lub za jakąś wieże!! Rozważe każda oferte!!! info z jakiejs aukcji 1602348[/snapback] to wszystko pisalo i na mojej aukcji :) :P ale nie ma tu odp na zadne z moich powyzszych pytan :sad: pisze niby ze jest mozliwosc podpiecia 4 kolumn ... to mam 4 wyjscia ale czy da sie je podlaczyc aby graly wszystkie rownoczesnie :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnyKapiszony Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 tak skoro ma 4 wyjsca to tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gomes Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 tak skoro ma 4 wyjsca to tak 1604426[/snapback] no wiec ..... gdy sie wlaczy a i b uklad pracuje wtedy w mostku .. i musza byc podlaczone przynajmniej 3 glosniki ... a ja podlaczalem 2 ;p pozdro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...