Skocz do zawartości
qb

panel do wiatrakow .. ??

Rekomendowane odpowiedzi

hmm ... zastanawiam sie czy dostane w sklepie elektronicznym jakis panel z potencjometrami albo moze chociaz z przyciskami samymi bo wiecie o co mi chodzi :)

mam juz panel do wiatrakow ale on jest brzydko wykonany i ma stare wlaczniki i wogole bleee :)

jesli ktos z was juz takie cos qpowal to prosze powiedzcie ile moze to kosztowac

i mam jescze jedno pytanie :))

bo moj wujek ma OTWORNICE ktora podobno mozna uzyc do wyciecia otworow w obudowie i nie wiem bo tata mi powiedzial ze to jest urzadzenie do ciecia w drewnie a czy nadaje sie do ciecia blachy ?? (obudowy ?)

jezeli ktos z was to robil prosze o odpowiedz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm ... zastanawiam sie czy dostane w sklepie elektronicznym jakis panel z potencjometrami albo moze chociaz z przyciskami samymi  bo wiecie o co mi chodzi :) 

mam juz panel do wiatrakow ale on jest brzydko wykonany i ma stare wlaczniki i wogole bleee :) 

jesli ktos z was juz takie cos qpowal to prosze powiedzcie ile moze to kosztowac 

i mam jescze jedno pytanie  :)) 

bo moj wujek ma OTWORNICE ktora podobno mozna uzyc do wyciecia otworow w obudowie i nie wiem bo tata mi powiedzial ze to jest urzadzenie do ciecia w drewnie a czy nadaje sie do ciecia blachy ?? (obudowy ?) 

jezeli ktos z was to robil prosze o odpowiedz

No to zrob sobie nowy panel, otwory zrob wedlug szablonu, wszystko znajdziesz na www.fanbus.com oraz na www.bit-tech.net oraz moje ulubione www.moded-kompz.net :)

Wszystko czego Ci potrzeba to troche samozaparcia i dokladnosci! ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grzubu ma racje....ja widzialem za 69zł o srednicy 6cm za 88zł o srednicy 8cm, a wiekszych w ogole nie mieli. Slusarz powiedzial mi, ze jesli chce wywiercic 2-3 dziury to wystarczy mi taka tajwanska za 25zł...tylke, ze ona ma inna budowe niz typowa otwornica i nie moglem jej nigdzie dostac:(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

qb : pcv przezroczyste kupisz w praktikerze ja mam takie 1mx1m grube 2mm cena < 10 zł tylko go jeszcze nie wstawiłem i niewiem jak to wygląda ale przeciwieństwie do plexi trudno to zarysować.

A do cięcia otworów pod wiatraki nadaje sie otwornica do glazury, mi robiła otwory w Aluminium.

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...