Flo3 Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 postanowilem zalozyc taki temat, zeby kazdy mogl pochwalic sie jaki sport uprawia, jakim sportem sie interesuje, itd. w koncu na oslej sa topici o filmach, ksiazkach, humorze, muzyce, to dlaczego nie o sporcie? :rolleyes: wiec ja zaczne pierwszy - od 6 lat uprawiam pilke nozna i to jest moj ulubiony (i jedyny prawdziwy :wink: sport) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjkuba Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 (edytowane) Siatka. [; Edytowane 18 Stycznia 2009 przez bjkuba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Ja lubie sobie na rowerze pojeździć :D , Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 W tej chwili wstyd sie przyznac ale nie uprawiam zadnego sportu i mi tylko brzuch rosnie. Kiedys nonstop w pilke, kosza i na rolach sie smigalo. Teraz sport mnie interesuje tylko w TV - jakies powazniejsze turnieje w pilke nozna (LM, MŚ, ME) oraz MŚ WRC. Bylem ostatnio na badaniach i morfologie oraz serce mam jak najzdrowszy sportowiec. Wiec z mojego niezdrowego trybu zycia tylko brzuch widac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 miesien piwny :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Futbol oczywiście (od przedszkola :P), choć nigdy w żadnym klubie (masa ;)). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Aggressive InLine :twisted: od niedawna dopiero ale za kazdym razem bardziej mi sie podoba :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 a bylbym zapomnial - w niedziele mam turniej getbola, taka smieszna odmiana pilki noznej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszek Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 od dziecka pileczka. kiedys chodzilem na treningi w siatkowke i w nia tez lubie pograc. w kosza tez nie zaszkodzi czasem zagrac ;] a interesuje sie wszystkim prawie co jest w tv, a w szczegolnosci pilka i sportami motorowymi. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 (edytowane) Tenis Pływanie Piłka Nożna Wędkarstwo ROWER - bo od niedawna mam nowego Kellysa i jestem wniebowziety... Ogólnie to jest to co robie przynajmniej 1 raz w tygodniu jesli wedkarstwo to sport, to ja rowniez sie "udzielam" :) 1603106[/snapback] No a nie sport ? ;) dla bardziej wytrwałych psychicznie niż fizycznie, ale sport (dla przykładu, w Allegro wędkarstwo znajduje sie w podkategori "sport" :) ) Edytowane 19 Sierpnia 2005 przez FoX 13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 jesli wedkarstwo to sport, to ja rowniez sie "udzielam" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba_sowa Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 ja sie wspinam juz ok. 1,5 roku, w Sandomierzu mamy klub wspinaczkowy i w srodku fajne boulderowe 3m scianki a na zewnatrz 6m z rzezba, czesto jezdzimy w skaly (odwiedzane przez nas rejony to najczesciej: Podgrodzie, Bałtów, Odrzykoń czy Kamieniec jak kto woli, dzis bylismy na sciance w Rozwadowie ;) ) najtrudniejsza droga ktora jak narazie zrobilem bylo prostowanie prawej plyty na krowiej w Kamiencu VI.2+, bardzo lubie krawądkowe sprawy :) troszku nurkuje, w maju bylem w Egipcie mniam :D a z Polskich błotek kilka razy zaliczylem Zakrzówek, Jaworzno oraz Gacki (niedaleko Piaseczna) ostatnio zaczalem duzo jezdzic na rowerze, lubie sobie tez poplywac to tyle ode mnie ;) p.s kto z tłika się wspina? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soften Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 (edytowane) Piłka nożna pare lat a ostatni 2 lata troche sztuk walki pare rodzajów przetestowałem w wakacje kompletnie sobie wszystko odpuściłem ale od 1 września postanowiłem iść na siłke i na kickboxing bo otwierają sekcje u mnie a trzeba sie jakoś umieć obronić bo czasem idziesz spokojnie a jacyś debile zaczepiają bo sie nudzą :mur: Edytowane 21 Sierpnia 2005 przez Soften Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Piłeczka od urodzenia :)...i trochę szaleństw rowerowych na dokładkę... ale gała przede wszystkim (wprawdzie jakby nie patrzeć rekreacyjnie ale praktycznie dzień w dzień)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Piłka nożna - czasem turystycznie, z kumplami się pyknie. ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Rower, szczególnie że wrócił z serwisu Kosz, konkretnie StreetBall i to dosć często Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 Koszykówka na jeden kosz Siatkówka ale tylko w szkole bo nie ma z kim Piłka nożna od czasu do czasu bo bardzo kontuzyjna gra Rower górski, tak aby poskakać, pośmigać po okolicznych leśnych pagórach Pływanie - odkąd mam basen za darmo to nawet 4 razy w tyg. czasami po 2 godziny Tenis Stołowy - jak sa stoły to gram [: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 Ostatnio deskorolka ale chyba trace zajawke na nia :( , poza tym zbieram na bmx :-P moze kiedys uzbieram :lol: pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 tez mam plany na bmx, ale zawsze kasy braknie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 (edytowane) PILKA NOZNA siatka rower byl okres ze potrafilem dziennie kilka h grac w gale (intensywnie) update jak moglem zapomniec o tenisie stolowym (chociaz teraz malo gram) Edytowane 8 Września 2005 przez ??????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 witam ja uprawiam od 8 lat koszykówke, zajebisty sport. lubie takze siatkowe (plazowa czy po 6 i tak ajebiscie) ale to rekreacyjnie. piłke nozna tez lubie pograc ale nie tak jak w siate. p.s. za 2 godzinki ruszam na turniej do czech wiec spadam sie pakowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 Ja napiszę w czasi przeszłym - bo na ściance wspinaczkowej nie byłem ze 2 lata :D Uprząż mi gdzieś leży, buty się zapodziały.... Nawet po jaskiniach już nie chodzę...Tatusieję :D A max ile zrobiłem to VI.1 (ale to było dawno - na Wrocławskiej w Krakowie w jednostce wojskowej- mąja tam taki fajny 6 piętrowy blok pusty w środku - ładne długie ściany) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardas Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 od 9 lat wioslarstwo, w sumie to juz, jakby to powiedziec... zawodowo B) szkoda ze w polsce tak malo popularne :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 Hm ja to nie mam takiego ulubionego sportu... :arrow: Plywanie :arrow: Bieganie (najczesciej z psem pare km :wink:) :arrow: Siatkowka :arrow: Bardzo sporadycznie Pilka nozna :arrow: Wedkarstwo (w koncu to tez sport :wink:) Takze jak widac, kiedy tylko jest okazja uprawiam sport, na codzien nie mam zadnego stalego grafiku :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 Przedewszystkim duze ilosci kickboxingu Duzo biegania, jezdzenie na rowerze Silownia i plywanie na lodzi Do przyszlego sezonu wakacyjnego musze byc wielki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 w kolejności najczęściej : siłownia sex rower wędkarstwo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 w kolejności najczęściej : siłownia sex (dla jednych to dość egzotyczny sport:P) rower wędkarstwo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 siatkówka, rower... a ostatnio wyginam śmiało czoło bo kampania wrześniowa w toku :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Noga, noga, noga! jedyny słuszny sport ;] a w zime na hali :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 Karting, Karting, Karting... Tor Imola - Piaseczno... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...