AceSkubi Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Siemka :) znacie moze jakies fajne alkoholowe wynalazki:D ja ostatnio piłem tanie wino zmieszane z colą i wam powiem ze wchodzi cudownie :D poł na pół najlepiej zmieszac :D normalnie takich trunków nie pije ale wtedy chcielismy poeksperymentowac no i sie okazalo ze piekny "drink" powstał :D moze zna ktos jakies podobne sparwdzone sposoby :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zglos sie do Bruce'a on napewno moze mowic o tym bez konca. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 testowe->kulinaria Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 1. piwo + passoa 2. turboptys 0,75l mocno gazowanej wody + 0,75l wina :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Piwko+kieliszek wina ;] Nigdy tego nie zapomne... to bylo zakonczenie roku ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AceSkubi Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Panowie nowa metoda :D Drink nosi nazwe KARAMUCZE albo Laa' Karamucze :P ta druga bardziej kojarzy sie z dobrym winem francuskim :P a robimy go tak :D Kupujesz tanie wino typu:Domator za 3.5 z butelka i kubusia najlepiej marchew z malina. Mieszasz poł na pol i pijesz..... myslalem ze bedzie niedobre ale serio jest pyszne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vestin Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 :lol: 1603070[/snapback] Poczytaj regulami bo dostaniesz % Co do tematu ja tam wole stary sprawdzony przepis pół na pół z miodem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sigard Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Ja jestem zwolennikiem nie mieszania, ale jak już mieszam to ekstremalnie. Ze swojej strony polecam zmieszać 0,5l wódki i jakies 0,5l albo 1l wina. Pychota ! Kumple mieszają piwo z redbullem, ponoć bardziej idzie w łeb ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 IceBull + Bols i lezysz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humax5400 Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Spirytus rozrabiany + zapijanie ciepłą wodą z kranu. Po takim działaniu robi się z ciebie abstynent. Ja "spawałem" 2 dni ! Miałem zatrucie organizmu. Już 1 miesiąc nie piłem alkoholu , nic a nic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 (edytowane) Drink pod wdzięcznym tytułem "Zulugula": Denaturat 1/3 objętości + Cola 2/3 objętości!! :D Nie jestem na tyle szalony aby takie wynalazki pić ale krążą pogłoski że dobre to jest i daje w palnik dobrze :D Edytowane 19 Sierpnia 2005 przez hary86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AceSkubi Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 IceBull + Bols i lezysz :) 1603217[/snapback] No wlasnie nie :/ Na wakacjach w Sopocie z kumplami kupilismy 2x0.7 bolsa na 4osoby i kazdy po IceBullu i nas wogule nie sieknęło :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
indywidualista Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 1. uboty pijecie ? mocne piwo + setka vodki. nieźle siepie 2. spirytus rozrobiony z cukierkami ice. polecam ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 No wlasnie nie :/ Na wakacjach w Sopocie z kumplami kupilismy 2x0.7 bolsa na 4osoby i kazdy po IceBullu i nas wogule nie sieknęło :/ 1603608[/snapback] Co to jet 1,4 wodki na 4 chlopa ;) nie dziwie sie ze nie sieknelo ... A co do ubotow radze uwazac bo moze sie urwac film ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AceSkubi Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 1. uboty pijecie ? mocne piwo + setka vodki. nieźle siepie 2. spirytus rozrobiony z cukierkami ice. polecam ;] 1603785[/snapback] Jak mam litr 90% spirolku i chce zrobic 5x0.5 wodki to ile cukierków na jedna flaszke :> ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 1. uboty pijecie ? mocne piwo + setka vodki. nieźle siepie 2. spirytus rozrobiony z cukierkami ice. polecam ;] 1603785[/snapback] ulepszona wersja ubota ( aka mega-ubot) piwo mocne + spirytus ---> mniam wersja eko powi mocne + spirytus salicylowy ---> mniam tylko bardziej cierpkie 3) spirytus salicylowy + pol wyduszonej cytryny --> mniam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 chociarz jestem pijany to nie znam ciekawych drinków ;] ale np. można by dać wódki 1/3 kieliszka, reszte dać pepsi, można skropić odrobinką cytryny, pepsi i wódka oczywiście zimne ;] a jak kto woli to można dać 1/3 szklanki wódki, dać troszqe lodów waniliowych i dodać pepsi ;] powinno być dobre ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 spirytus 98% + bardzo mocno musowany szampan 50/50. pic w kieliszku nazywa sie to gwozdziem, pic w kieliszkach od szampana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 ... wersja eko powi mocne + spirytus salicylowy ---> mniam tylko bardziej cierpkie 3) + pol wyduszonej cytryny --> mniam 1604379[/snapback] bezpieczne to ?? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 (edytowane) bezpieczne to ?? ;) 1604428[/snapback] pije od dluzszego czasu ( jak kasy nie mam ) i jeszcze jestem caly i mam wzrok wiec bezpieczne ( tylko bardziej cierpkie niz zwykly spirol ) Edytowane 20 Sierpnia 2005 przez Pietia(lania) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 (edytowane) ^^^^^^^^^^^^^^ alkohol etylowy - czyli bezpieczny. Z tym ze może cie przezygac i mozesz miec vodkowstręt na pare tygodni (zalezy czy masz ogranizm przepity) Ale na dluzsza mete nie szkodliwy (przynajmiej nie bardziej niz spirytus spozywczy) vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv A mój "drink" to: Wypić 2 piwa, potem liter domowego winka na 2 (gdzies ze 20% na spirytusie robione - smakuje mniam) znowu po 2 piwa... a potem klutnia komu sie chce isc po flaszke bo sie samku zaczely robic (i tak zawsze na koncu wychodzi ze obaj idziemy), potem niech sie juz dzieje co chce - i tak sie obudze w domu.... Edytowane 20 Sierpnia 2005 przez burro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 No wlasnie nie :/ Na wakacjach w Sopocie z kumplami kupilismy 2x0.7 bolsa na 4osoby i kazdy po IceBullu i nas wogule nie sieknęło :/ 1603608[/snapback] hehe 1,4 na 4 to mozna obalic w parku i wracac rowerem do domu :D zalezy od proporcji, chodzi tylko o to by dalo sie to pic bez zapity np pol szklanki Ice'a i cala 0,7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Overclocked Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 butelka absyntu z duza zawartoscia piolunu :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
culmen Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Spirytus rozrabiany + zapijanie ciepłą wodą z kranu. Po takim działaniu robi się z ciebie abstynent. 1603299[/snapback] Kiedys zagryzalismy sniegiem :P spirytus 98% + bardzo mocno musowany szampan 50/50. pic w kieliszku nazywa sie to gwozdziem, pic w kieliszkach od szampana 1604421[/snapback] U nas sie nazywa to atomyj zryw. Czerwone wino + cola jest b modne na zachodzie europy. Zas biale + limonka lub gazowana mineralka to tzw: szprycer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AceSkubi Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Panowie jakbyscie robili La' Karamucze to nie mieszajcie wina z tanim "kubusiem" z biedronki :D To musi byc orginalny kupuc MALINOWY !! Bo z innymi jest nie dobre. I pamietajcie 0.7wina i 0.7 kubusia :) pychaaaaa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djjaku Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Vodka Tea: 50 ml Soplicy 50 ml Ice Tea Malinowe Jeb***cie: 95 ml Spirolku 5 ml soku malinowego (takiego jak do piwa) I mój ulubiony tylko ciężko wchodzi opatentowane podczas pobytu nad morzem :D Trance Mind: Przygotować 1/2 papierosa standardowej dlugości (ja miałem Spike), 200 ml wodki i 0,5 l piwa lub jakis wynalazek w stylu Bols Fusion czy inny Impress i plasterek cytryny ale to tylko dla oslabienia dzialania 200 ml wódki rozlać do 4 x 50 ml posypać pieprzem ewentualnei po pare kropel soku z cytryny do kazdego kielonka odpalic papierosa pijemy jak kamikaze z tym ze po kazdym kieliszku walimy porzadnego buszka z papierosa a na koniec przepijamy zdrowo piwem albo tymi syfami bolsami,troche sieka a z takich typowych wynalazkow to lubie 50:50 porzadnego mozgojeba (max 4 pln) i piwo, ew. tak jak culmen spiryt zagryzany sniegiem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AceSkubi Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 1. uboty pijecie ? mocne piwo + setka vodki. nieźle siepie 2. spirytus rozrobiony z cukierkami ice. polecam ;] 1603785[/snapback] Indywidualista ile tych cukierków na jedna polowke rozcienczonej wodki ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cavemanpg Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Mozna ugotowac galaretkę na nalewce (takiej za 5 zł) - nieźle trzepie Mocno sponiewiera tez tzw utrwalacz/dobijak = pół piwa+kieliszek wódki+sok z cytryny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 I mój ulubiony tylko ciężko wchodzi opatentowane podczas pobytu nad morzem :D Trance Mind: Przygotować 1/2 papierosa standardowej dlugości (ja miałem Spike), 200 ml wodki i 0,5 l piwa lub jakis wynalazek w stylu Bols Fusion czy inny Impress i plasterek cytryny ale to tylko dla oslabienia dzialania 200 ml wódki rozlać do 4 x 50 ml posypać pieprzem ewentualnei po pare kropel soku z cytryny do kazdego kielonka odpalic papierosa pijemy jak kamikaze z tym ze po kazdym kieliszku walimy porzadnego buszka z papierosa a na koniec przepijamy zdrowo piwem albo tymi syfami bolsami,troche sieka U mnie to to nazywa sie "na marinera" i stworzono to dosć dawno. Osobiście nie piłem bo nie pale no i za młody jestem ;) Z tradycyjnych to zwykle ubot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...