majki Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 No wlasnie jak w temacie, jak radzicie? Mam rive tnt2 32 mb i 800 zl powiedzmy na karte. Juz mam dosyc tej choelrnej Rivy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Jasne ze bierz czekac mozna w nieskonczonosc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 kup nie bedziesz zalowal. A jak bedziesz czekac to bedziesz czekac w nieskonczonosc bo co chwila wyjdzie cos nowego itd. Teraz ti4200 kupisz juz za 600 zl 64ddr wiec chyba nie ma sie nad czym zastanawiac :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 hahaha reed alesmy sie zgrali :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 kupuj ja tam kupiłem i nie załuje a czekac to se mozna do usr... smierci a jak bede zieniał grafe to jusz napewno nie zmienie na nic nizszego od radka 9700 pro a zanim to stanieje to ho ho :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 a ja poczekam bo jak wyjdzie nv30 to gf4 poleci na leb na szyje i tak samo radki 9700pro :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 A warto kupic gf3 ti200? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Bierz teraz ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiQs Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 osobiscie, jak slysze hasla typu: "ja troche poczekam, wtedy bedzie taniej" to mi sie ryc chce, bo nie bede calego zycia czekal... aczkolwiek :) mam teraz 4200 i zamierzam zaraz zmienic na Radeonka 9500, a skoro mowisz ze masz 800zl, to przemysl to Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 bierz i nawet sie nie zastanawiaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 bierz gierek kozystajacych z dx9 jeszcze przed rok nie bedzie chyba ze bedziesz w nieskonczonosc patrzyl sie w benchmarki ti4200 spox - podkrecisz i bedzie chodzic jak zloto - tylko bierz firmowa pny albo leadtek lub msi - bo sa dobre gainward odradzam nt. prolinkow sie nie wypowiadam - wofek ci moze nt prolinkow gadac ale bierz jak masz kase :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanghoy Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 A ja czekam aż radek 9700,albo przynajmniej 9500 bedzie na moją kieszeń...a w zasadzie to wiosna wezme to na co mnie bedzie stać ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Bierz, to ja tez sie wtedy moze odwaze... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andreee Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Bierz ja jak ja skręcę to mam ponad 12000 marków (tak jak poniżej) Tylko koniecznie markową! Najlepiej Msi :) Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Gdzie najtaniej kupic MSI gf4ti? Tylko nie na gieldzie w Bielsku, bo nie mam zamiaru nigdzie jezdzic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adams Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 ti4200 spox - podkrecisz i bedzie chodzic jak zloto - tylko bierz firmowa pny albo leadtek lub msi - bo sa dobre gainward odradzam nt. prolinkow sie nie wypowiadam Tez przymierzam sie do kupna GF4 Ti4200 i zamierzalem kupic Gainward GF4 Ti4200 128MB DDR PP Ultra/650 XP GS TV I/O DVI Czemu odradzasz Gainward? Mam Gainward GF3 Ti200 i tak dobrze krcecacej sie karty juz dawno nie mialem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 pisali, ze gorzej sie kreci od innych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adams Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Wlasnie przeczytalem ze karta Point of View GeForce4 Ti4200 64MB SE TV-Out zdeklasowala Gainwarda w podkrecaniu. Tylko jakos tak nazwa Gainward mi sie lepiej kojarzy. O tym Point of cos tam nigdy nie slyszalem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 moj faworyt to nadal MSI. Point of View? W tym tescie prolink mial 2gie miejsce... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=L@win@h= Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 ti4200 spox - podkrecisz i bedzie chodzic jak zloto - tylko bierz firmowa pny albo leadtek lub msi - bo sa dobre gainward odradzam nt. prolinkow sie nie wypowiadam Tez przymierzam sie do kupna GF4 Ti4200 i zamierzalem kupic Gainward GF4 Ti4200 128MB DDR PP Ultra/650 XP GS TV I/O DVI Czemu odradzasz Gainward? Mam Gainward GF3 Ti200 Gainward zawsze byl zajebisty... wyrobil sobie taka opinie, dzieki ktorej teraz wogole sprzedaja mu sie dosyc kiepskie Gf4. Gainward mial zajebiste Gf3, ale w Gf4 wyprzedzilo go - wczesniej gorsze - MSI. Wiec... Jak bierzesz Gf3 - wybierz Gainwarda, jak bierzesz Gf4 - bierz MSI. Troszke zakrecilem, ale chyba kazdy zrozumie o co chodzi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Bierz dzisiaj jakas gf4ti4200. Jak zobaczysz kopa w grach to najpierw bedziesz lazil 2 dni do tylu. Wreszcie mozna grac z AA quincunx i anizox4 na max detalach w kazdej grze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 a jak mam gf3 ti200 jak w podpisie i kase na gf4t4200 to co brac? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Bierz teraz :!: Nie ma nz co czekać :!: A wydajnością bedziesz zaskoczony :!: :twisted: :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Bierz teraz jak coś to jakąś firmową MSI, Gainward (dobry serwis),Winfast Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 a jak mam gf3 ti200 jak w podpisie i kase na gf4t4200 to co brac? Nie bierz. Szkoda kasy, a skok wydajnosci nie az tak wielki. Masz na gf4ti4200 czyli jakies 700 pln. Czekaj lepiej na obnizke cen R9700 i po sprzedaniu gf3 bedziesz na niego mial. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 He,he czekać to można do usranej śmierci zawsze za chwile wyjdzie coś nowego :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monti Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Gdzie najtaniej kupic MSI gf4ti? Tylko nie na gieldzie w Bielsku, bo nie mam zamiaru nigdzie jezdzic. to w Bielsku jest jaks gielda?? Mieszkam tu i niewiem ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Gdzie najtaniej kupic MSI gf4ti? Tylko nie na gieldzie w Bielsku, bo nie mam zamiaru nigdzie jezdzic. to w Bielsku jest jaks gielda?? Mieszkam tu i niewiem ?? Niemożliwe [ chyba że na towarowa :wink: ] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 bierz teraz bo jak będziesz czekał to sie nigdy nie doczekasz bo zawsze w perpektywie będzie coś szybszego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 a jak mam gf3 ti200 jak w podpisie i kase na gf4t4200 to co brac? Nie bierz. Szkoda kasy, a skok wydajnosci nie az tak wielki. Masz na gf4ti4200 czyli jakies 700 pln. Czekaj lepiej na obnizke cen R9700 i po sprzedaniu gf3 bedziesz na niego mial. Popieram w 100% różnica w wydajności nie jest aż taka duża. Poczekaj miesięc, dwa i bierz coś mocniejszego. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...