majki Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Dzieki rozwialiscie chyba wszystkie moje watpliwosci bo zamierzalem brac Prolinka. Teraz wiem ze bedzie to Msi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 ti4200 spox - podkrecisz i bedzie chodzic jak zloto - tylko bierz firmowa pny albo leadtek lub msi - bo sa dobre gainward odradzam nt. prolinkow sie nie wypowiadam Tez przymierzam sie do kupna GF4 Ti4200 i zamierzalem kupic Gainward GF4 Ti4200 128MB DDR PP Ultra/650 XP GS TV I/O DVI Czemu odradzasz Gainward? Mam Gainward GF3 Ti200 Gainward zawsze byl zajebisty... wyrobil sobie taka opinie, dzieki ktorej teraz wogole sprzedaja mu sie dosyc kiepskie Gf4. Gainward mial zajebiste Gf3, ale w Gf4 wyprzedzilo go - wczesniej gorsze - MSI. Wiec... Jak bierzesz Gf3 - wybierz Gainwarda, jak bierzesz Gf4 - bierz MSI. Troszke zakrecilem, ale chyba kazdy zrozumie o co chodzi... ale ja bym bral np. WINFASTA ze 128MB - bardzo dobrze sie kreca - patrz ile moj ma (podpis) - gainwardy maja kiepskie chlodzenie fabrycznie montowane jak i cala reszta z wyjatkiem leadteka :P msi tez dobry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 mam msi g4ti 4200 i chodzi miodzio nie ma takiej gry ktora by sie mu oparla :) 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Jasne że bierz !!! ale jaką to sam podejmij decyzję Ja wziołem gainwarda i jestem zadowolony, chociaż na początku jak kupiłem to karta zaczeła się pierdzielić to wysłałem do serwisu i po 5 dniach miałem nowiutkiego gainwarda z tym większym chłodzeniem !!! a grafa jest ogólnie spoko tylko mojego jeszcze nie kręciłem bo narazie mi sie niechce :wink: ale zobacze jakie są jego granice podkręcania napewno ... Ponoć na gf4 od gainwarda jest najlepszy obraz jeśli chodzi o wszystkie gf4 :D ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Ponoc na gf4 gainwarda jest najlepszy obrazja i tak jestem slepy i nie widze roznicy miedzy jakoscia :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 co to się zastanawiać bierz 4200 ale firmową. Tylko raz odważyłem się ma niefirmową kartę i szybko się jej pozbyłem. A co do Gainwarda to robi świetne karty mam ti200GS czyli fabrycznie kręconego więc stąd słabsze wyniki kręcenia. W ciągu 2-3 mies. sam będę brał 4200 Gainwarda albo MSI. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andersen Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Hmm ja tez sie zastanawiam nad kupnem GF4Ti4200... Moge miec Gainwardy 650/ultra 64 DDR za 600 zl ! Co o tym myslicie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Hmm ja tez sie zastanawiam nad kupnem GF4Ti4200... Moge miec Gainwardy 650/ultra 64 DDR za 600 zl ! Co o tym myslicie ?Ja bym sie nie zastanawial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Hmm ja tez sie zastanawiam nad kupnem GF4Ti4200... Moge miec Gainwardy 650/ultra 64 DDR za 600 zl ! Co o tym myslicie ? za msi 64mb z vivo dalem w sklepie 699 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Ja zamowilem swietnego Gigabyte GeForce3 Ti200 DVI za jedynie 450zl. Zastanow sie nad tanszym a niewiele gorszym Geforce3... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesrm Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Dlaczego piszecie ze tylko firmowy, jest az tak duza roznica? Ja tam zawsze wole miec firmowe zeczy to mi powiedzcie czy mamsie za wczasu pozbyc mojego GF4 4200Ti 128MB (pixelview) ??? i dolozyc te 100-200 zł i kupic np. MSI ? albo juz 4600 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Dlaczego piszecie ze tylko firmowy, jest az tak duza roznica? Ja tam zawsze wole miec firmowe zeczy to mi powiedzcie czy mamsie za wczasu pozbyc mojego GF4 4200Ti 128MB (pixelview) ??? i dolozyc te 100-200 zł i kupic np. MSI ? albo juz 4600 :)ja nie widze sensu w wymianie 4200 prolinka na msi. po co? na 4600 tez nie bardzo. ciesz sie nia poki mozesz, a za pare miechow kupisz fx'a, albo co wtedy bedzie na gorze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 Uhh przeliczylem sie troche ;) Funfdusze ograniczone do 350 zl... Hm brac GF2 MX 400 64mb czy GF4 MX 440 64 mb ? Bo cos mi sie obilo o uszy a jeszcze nie zdarzylem sprawdzic ze gf4 chodzi tak jak gf2 ? (64 bitowy) ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punek Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 NIe wiem jak jest z tym GF3 ale odradzam Ci GF2- to jest poprostu porażka. Nie wiem z jakiej racji wypóścili to do sprzedaży. Pozdrawiam Punek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...