Skocz do zawartości
majki

Brac teraz GF 4 ti 4200 czy czekac ?

Rekomendowane odpowiedzi

ti4200 spox - podkrecisz i bedzie chodzic jak zloto - tylko bierz firmowa

pny albo leadtek lub msi - bo sa dobre gainward odradzam

nt. prolinkow sie nie wypowiadam

Tez przymierzam sie do kupna GF4 Ti4200 i zamierzalem kupic Gainward GF4 Ti4200 128MB DDR PP Ultra/650 XP GS TV I/O DVI

Czemu odradzasz Gainward?

Mam Gainward GF3 Ti200

Gainward zawsze byl zajebisty... wyrobil sobie taka opinie, dzieki ktorej teraz wogole sprzedaja mu sie dosyc kiepskie Gf4. Gainward mial zajebiste Gf3, ale w Gf4 wyprzedzilo go - wczesniej gorsze - MSI. Wiec... Jak bierzesz Gf3 - wybierz Gainwarda, jak bierzesz Gf4 - bierz MSI.

Troszke zakrecilem, ale chyba kazdy zrozumie o co chodzi...

ale ja bym bral np. WINFASTA ze 128MB - bardzo dobrze sie kreca - patrz ile moj ma (podpis) - gainwardy maja kiepskie chlodzenie fabrycznie montowane jak i cala reszta z wyjatkiem leadteka :P

msi tez dobry

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jasne że bierz !!! ale jaką to sam podejmij decyzję Dołączona grafika

Ja wziołem gainwarda i jestem zadowolony, chociaż na początku jak kupiłem to karta zaczeła się pierdzielić to wysłałem do serwisu i po 5 dniach miałem nowiutkiego gainwarda z tym większym chłodzeniem !!! Dołączona grafika a grafa jest ogólnie spoko tylko mojego jeszcze nie kręciłem bo narazie mi sie niechce :wink: Dołączona grafika ale zobacze jakie są jego granice podkręcania napewno Dołączona grafika...

Ponoć na gf4 od gainwarda jest najlepszy obraz jeśli chodzi o wszystkie gf4 :D ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co to się zastanawiać bierz 4200 ale firmową. Tylko raz odważyłem się ma niefirmową kartę i szybko się jej pozbyłem. A co do Gainwarda to robi świetne karty mam ti200GS czyli fabrycznie kręconego więc stąd słabsze wyniki kręcenia. W ciągu 2-3 mies. sam będę brał 4200 Gainwarda albo MSI.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dlaczego piszecie ze tylko firmowy, jest az tak duza roznica? Ja tam zawsze wole miec firmowe zeczy to mi powiedzcie czy mamsie za wczasu pozbyc mojego GF4 4200Ti 128MB (pixelview) ??? i dolozyc te 100-200 zł i kupic np. MSI ? albo juz 4600 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dlaczego piszecie ze tylko firmowy, jest az tak duza roznica? Ja tam zawsze wole miec firmowe zeczy to mi powiedzcie czy mamsie za wczasu pozbyc mojego GF4 4200Ti 128MB (pixelview) ??? i dolozyc te 100-200 zł i kupic np. MSI ? albo juz 4600 :)

ja nie widze sensu w wymianie 4200 prolinka na msi. po co? na 4600 tez nie bardzo. ciesz sie nia poki mozesz, a za pare miechow kupisz fx'a, albo co wtedy bedzie na gorze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...