Mike3129 Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Witam mam następujący problem: Mam myszke z diadą niebieską, która świeciła tylko podczas pracy komputera, kiedy jednak zmieniłem płyte główną, procesor i karte graf. to myszka świci mi podczas włączonego komputera oraz PO WYŁĄCZENIU KOMPUTERA. Co zrobić z tą myszką aby nie świeciła po wyłączeniu kompa??? Mam płyte główną AS ROCK, a myszke MANTY.????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 OMG temat wałkowany wiele razy. Poszukaj w biosie opcji odcinania napięcia od razu po wyłączeniu kompa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mociak Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Albo wyłączaj zasilacz :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike3129 Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 No właśnie niechce wyłączać zaśilacza, prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 BIOS, BIOS, BIOS :mur: Odpowiedź już podałem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 No właśnie niechce wyłączać zaśilacza, prosze o pomoc 1604185[/snapback] :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: BIOS, BIOS, BIOS :mur: Odpowiedź już podałem... 1604339[/snapback] I jak tutaj sie nie denerwowac, nie Barthezzo?:wink: Piszesz mu a On hm co zrobic, dalej nie wiem :twisted2: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...