kurczak99 Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Witam !!! Mam pytanie jak po oznaczeniach procesora sprawdzic z ktorego pochodzi on tyogdnia ??? Mam do kupienia procka Athlon 64 SERIA: 0520GPFW i nie wiem czy jest ona dobra - podatna na podkrecanie ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Witam !!! Mam pytanie jak po oznaczeniach procesora sprawdzic z ktorego pochodzi on tyogdnia ??? Mam do kupienia procka Athlon 64 SERIA: 0520GPFW i nie wiem czy jest ona dobra - podatna na podkrecanie ??? 1602679[/snapback] 0520 = rok 2005, tydzień 20 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eou Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Pochodzi z 20 tygodnia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurczak99 Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 a mozecie jeszcze napisac z ktorych tygodni sa najlepsze serie bo widzialem jeszcze okazyjne z 21 tygodnia w/g odczytow z Waszych wskazowek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eou Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Pewnie widziales je na allegro co??:> Btw juz jest temat 1 przylepiony wejdz i poczytaj se tam. Super jakby ci sie udalo dorwac z 17 tygodnia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurczak99 Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 tak rzeczywiscie widzialem je na allegro bo ceny sa dosc promocyjne - zawsze sie pare gorszy zaoszczedzi :) a co do tego tygodnia pewnie z 17 bedzie trudno znalezc wiec rozumiem ze 20 czy 21 tydzien to bez roznicy tak ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloperflake Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 nie bez roznicy, z wyraznym wskazaniem na 21 tydzien Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...